Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nový muž v živote Dary Rolins: Zbalila speváčka známeho zajačika?!

Nový vzťah v šoubiznise? Zobraziť galériu (9)
Nový vzťah v šoubiznise? (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Po boku speváčky Dary Rolins (47) sa od rozchodu s Patrikom Vrbovským (43) neobjavoval oficiálne žiaden partner. Mnohokrát bola spájaná s fešákmi, vzťah nepotvrdila, no zakaždým tvrdila, že nie je sama, ale nemusí to znamenať, že má "frajera". Tentoraz by mala slovenská diva tvoriť pár s raperom, ktorý je od nej o 21 rokov mladší!

Už veľa vody pretieklo Dunajom, odkedy sa skončil vzťah Dary Rolins a rapera Rytmusa. Kým on sa medzičasom oženil a stal otcom, speváčka si naplno užíva chvíle so svojou dcérkou Lolou, maká na novinkách a oddychuje na dovolenkách. Nedávno však vznikla spolupráca s mladým raperom Daliborom Štofanom, ktorý je známy skôr ako Dalyb zo skupiny HAHA Crew.

Dara Rolins, ktorú fanúšikovia začali spájať s Dalybom, si užíva slnko na Bali.
Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins, ktorú fanúšikovia začali spájať s Dalybom, si užíva slnko na Bali.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Práve počas tohto featu, kedy vznikla skladba Hello Kitty, si mala dvojica padnúť do oka. Alebo minimálne Dara očarila 26-ročného Dalyba. Ten jej totiž odušu komentuje príspevky slovami „Podľa mňa si fajná” či „Hej ty” doplnené smajlíkom s pusinkou. Nechýbajú ani rôzne emotikony, ktoré vyjadrujú sympatie.

Túto jeho aktivitu si všimli aj fanúšikovia. Na Youtube pod ich spoločnou skladbou sa nahromadili mnohé komentáre. Jeden z komentujúcich dokonca inicioval anketu, či Dara a Dalyb spolu niečo mali. Niet sa čo čudovať, keď v spoločnej pesničke počuť jej vzrušené vzdychy. „Ja mám pocit už aj z Dalybových komentov na IG pod Dariným profilom, že spolu paktujú 100%,” znela úvaha istej ženy.

Dalyb komentuje Darine fotky odušu.
Zobraziť galériu (9)
Dalyb komentuje Darine fotky odušu.  (Zdroj: Instagram)

Kde je však pravda? Skutočne Dare padol do oka 26-ročný raper a zbalila takpovediac zajačika? „Samozrejme sa poznáme, sadli sme si hudobne aj ľudsky a jednoznačne spolu máme okrem pesničky HELLO KITTY a spoločného natáčania videa k nej aj iné hudobne plány,” vyjadrila sa Dara pre topky.sk na margo otázky, či spolu niečo majú. Zdá sa teda, že ich vzťah ostáva len v rovine kamarátstva.

Fanúšikovia si už Daru a Dalyba spájajú. K fotke speváčky s dcérou dokonca pribudol komentár, že na nej chýba ešte mladý raper.
Zobraziť galériu (9)
Fanúšikovia si už Daru a Dalyba spájajú. K fotke speváčky s dcérou dokonca pribudol komentár, že na nej chýba ešte mladý raper.  (Zdroj: Instagram)

Galéria: Dara Rolins

Viac o téme: Dara RolinsDalibor Dalyb Štofan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu