Materinská aj mimo paláca! Vojvodkyňa Kate žiarila v detskej nemocnici

Pri akciách s deťmi vyzerá byť skutočne vo svojom živle. Vojvodkyňa Kate žiarila aj počas utorňajšej návštevy detskej nemocnice v Londýne.

29.01.2020 10:35
debata (4)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza na... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza na návštevu detskej nemocnice Evelina v Londýne.

Trojnásobná mama a manželka princa Williama sa objavila v detskom zariadení Evelina, aby sa zúčastnila na workšope s malými pacientmi. Už počas príchodu zaujala detských obyvateľov a jedno z dievčat, ktoré jej prinieslo kyticu na privítanie, si prítomnosť slávnej tváre z novín a televízie užívalo s úsmevom a dobrou náladou.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge prichádza na...
Luke Wheeler-Waddison ukazuje fotografom svoj...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa nechala vyfotiť...

Bezprostrednosť 38-ročnej Kate však fungovala aj tentoraz a tak sa už o pár minút ponorila do zábavy s deťmi, spoločne sa fotografovali a zhovárali. Výsledkom bola dokonca séria záberov, na ktorých budúca britská kráľovná pózuje a deťom nechala tieto snímky na pamiatku.

Kate sa zúčastnila na tejto akcii ako patrónka programov na rozvoj kreatívneho myslenia. Workšop je súčasťou programu National Portrait Gallery v Londýne, ktorú vojvodkyňa aj s manželom Williamom podporujú.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy detskej nemocnice Evelina London Children's Hospital.

Pozornosti neunikla ani tentoraz garderóba známej dámy. Kostým od Dolce & Gabbana, v ktorom sa objavila pred objektívmi, však nemal žiadnu premiéru. Catherine sa v ňom predviedla už v minulosti a opäť tak potvrdila povesť dámy, ktorá sa nebojí recyklovať módne kúsky zo svojho šatníka.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #návšteva #nemocnica #vojvodkyňa Cate

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...