Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čerstvá mama Mirka Partlová: Syn má len pár týždňov a ona... Hlavná úloha v seriáli!

Mirka Partlová dostala hlavnú úlohu v seriáli! Zobraziť galériu (10)
Mirka Partlová dostala hlavnú úlohu v seriáli! (Zdroj: Instagram M.P.)

BRATISLAVA – Herečka Mirka Gális Partlová (34), ktorá sa len nedávno stala čerstvou maminou malého chlapčeka, sa už čoskoro opäť objaví na obrazovkách televízie JOJ. Diváci ju dokonca uvidia v hlavnej úlohe!

Napriek tomu, že patrí medzi skvelé divadelné herečky, pre televíznych divákov sa bude meno Mirka Partlová zrejme navždy spájať s postavou barmanky Angie z jojkárskeho Paneláku. Niet divu, veď v ňom hrala niekoľko sérií a tvorcovia jej dokonca dopriali aj dvojča Martinu.

Pred rokmi stvárnila v seriáli Panelák barmanku Angie.
Zobraziť galériu (10)
Pred rokmi stvárnila v seriáli Panelák barmanku Angie.  (Zdroj: TV JOJ)

Po Paneláku sa objavila ešte v epizóde seriálu Superhrdinovia, no gro jej práce tvorilo divadlo. Od toho si dala oddych kvôli tým najkrajším povinnostiam, aké môžu ženu stretnúť. Tesne pred Vianocami priviedla na svet svojmu manželovi Matejovi Gálisovi synčeka. Napriek tomu sa však na ňu môžu televízni diváci opäť tešiť.

Mirka totiž prijala ponuku televízie z bratislavskej Koliby a už čoskoro sa znovu objaví na obrazovkách JOJ-ky. Dostala totiž hlavnú úlohu v novom seriáli zo školského prostredia, ktorý rozpráva zaujímavé príbehy o učiteľoch, rodičoch a, ako inak, ich deťoch. Partlová dostala úlohu Hany – rozvedenej ženy, ktorá sa presťahovala k svojej mame a dcéru Stelu prihlási do školy, kde v minulosti učila babka dievčatka.

Ako sme sa dozvedeli z televízie, seriál sa natáčal ešte v lete, čiže v čase, keď Mirka pod srdcom nosila svojho prvého potomka. Prečo padla voľba hlavnej úlohy práve na ňu? „Mirka Gális Partlová bola na kastingu vynikajúca a rola psychologičky a mamy jej sadla, preto sa tvorcovia rozhodli obsadiť ju do seriálu Bola raz jedna škola,“ prezradila nám hovorkyňa televízie Lucia Kulihová. Na novinku z dielne JOJ-ky sa môžu diváci tešiť už v polovici februára.

V novom seriáli televízie JOJ stvárni Mirka Gális Partlovú hlavnú postavu učiteľky Hany.
Zobraziť galériu (10)
V novom seriáli televízie JOJ stvárni Mirka Gális Partlovú hlavnú postavu učiteľky Hany.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Mirka Gális Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu