MENU

Charitatívny bazár NATO 2019

– slávnostné odovzdanie symbolických šekov


Dňa 27. januára 2020 boli v priestoroch veliteľstva NATO v Bruseli slávnostne odovzdané symbolické šeky s finančnou pomocou od medzinárodnej charitatívnej organizácie NATO Charity Bazaar.

Z výťažku 52. charitatívneho bazáru, ktorý sa konal v dňoch 16. – 17. novembra 2019 boli podporené charitatívne organizácie, ktoré splnili podmienky zaradenia do výberu a boli vybrané organizačným výborom NATO Charity Bazaar. Úspešných vo výbere a podporených bolo tento rok celkom 34 belgických a medzinárodných charitatívnych organizácií, medzi ktorými mala zastúpenie aj Slovenská republika s jedným projektom.

Z rúk členov riadiaceho výboru organizácie NATO Charity Bazaar si symbolický šek prevzali členka občianskeho združenia „OZ Rojko Charity“, pani PhDr. Lívia TORNYAIOVÁ a primátor mesta Senec Ing. Dušan BADINSKÝ. Občianske združenie použije získané finančné prostriedky k vybudovaniu ihriska pre zdravotne postihnuté deti.

Charitatívny bazár NATO je spoločným dobročinným podujatím členských a partnerských štátov NATO, organizovaným organizáciou „NATO Charity Bazaar“ a manželkami profesionálnych vojakov pracujúcich v centrále NATO v Bruseli, ktorého výťažok z predaja je rozdelený neziskovým organizáciám zameraným na charitatívnu činnosť a určený na podporu detí, ľudí v núdzi, či so zdravotnými problémami. Viac informácií o využití finančných prostriedkov, podmienky, usmernenia ako sa uchádzať o finančný príspevok pre neziskovú organizáciu, či informácie o organizácii NATO Charity Bazaar sa nachádza na stránkach www.natocharitybazaar.org.

Ďalšie snímky si môžete pozrieť – TU.

Text a foto: Úrad vojenského predstaviteľa Stálej delegácie Slovenskej republiky pri NATO /r

Novinky

Odoberajte newsletter

Odoberajte najnovšie informácie o našej ponuke do Vašej emailovej schránky.