TOP

Nádherná Blake Lively si starosti nerobí, ukázala krivky po treťom pôrode

Blake Liveli
Blake Liveli
Zdroj: Northfoto
GALÉRIA
Herečka Blake Lively má za sebou úspešný rok. Podarilo sa jej nielen spolupracovať na očakávanej filmovej novinke, ktorá má v týchto dňoch premiéru, ale aj porodiť svojho tretieho potomka. Práve po tomto tehotenstve jej zostalo pár kíl navyše, za ktoré sa nehanbí a neskrýva ich. Pozitívny príklad tak ukázala aj ostatným mamičkám.

Žiarila v čiernych šatách

Blake Lively sa najnovšie predstavila vo filme The Rhythm Section, kde hrá ženu, ktorá prišla počas leteckej nehody o celú rodinu. Kvôli tomu trpí sebadeštrukčnými sklonmi, ale keď zistí, že tento incident nebol nešťastnou náhodou, rozhodne sa pomstiť všetkým tým, ktorí s tým mali dočinenia.

Lively si v ňom zahrala s Jude Lawom, s ktorým prišla aj na červený koberec počas prvej premiéry. Tam herečka prekvapila v čiernych zamatových šatách bez ramienok, ktoré odhaľovali jej dekolt. Model doplnila luxusnými rukavičkami a výrazným náhrdelníkom.

Pozorným novinárom neušlo, že Blake zvolila tento model úzkeho strihu, i keď má ešte stále po pôrode plnšie krivky. Napriek tomu sa za svoje telo nehanbila a ukázala, že i takto môže vyzerať nádherne. Navyše, po boku svojich dvoch sestier vyzerala naozaj šťastne a spokojne: 

Predviedla nový účes

Zopár kíl navyše neboli jedinou zmenou v imidži tejto herečky. Lively sa na premiére predviedla aj v novom účese. Doteraz mala skôr svetlejšie odtiene vlasov, napríklad naposledy to bol plavý blond. Tentoraz si zvolila tmavohnedú farbu, ktorá skvele ladila so šatami a robila z nej femme fatale.

Nenasleduje trend iných promi mamičiek

Celebritné mamičky sa často po pôrode snažia čo najskôr dostať do pôvodnej kondície. Hneď po návrate z nemocnice podstupujú diétu, ale aj tvrdý tréning. Vďaka tomu je niekedy až neuveriteľné pozorovať, že sa pár dní po pôrode ukazujú opäť s plochým bruškom. Blake Lively sa rozhodla tento trend obísť a nerobí si starosti zo svojho výzoru.

Už počas tehotenstva sa šepkalo o tom, že jej boky sú plnšie a bruško väčšie, ako to býva v prípade iných prominentiek. Ona sa napriek tomu nedala a ani po pôrode sa hneď nehnala za dokonalým výzorom. Teraz venuje všetku pozornosť a čas svojmu dieťatku a až neskôr sa zameria na zlepšenie svojej kondície.

Takto dala skvelý signál aj ostatným mamičkám, ktoré sa niekedy pri pohľade na dokonalé známe matky trápia nad tým, že im sa ešte nepodarilo poraziť tehotenské kilá navyše. Takáto postava je po pôrode prirodzená a nie je správne, ak sú za to prominentné alebo bežné matky kritizované.

Štrnásť mesiacov tvrdej driny

Už aj pri pôrode druhého bábätka sa musela Blake Lively popasovať s väčšou nadváhou. Počas tehotenstva sa jej podarilo pribrať takmer 30 kíl, ktoré potom zhadzovala štrnásť mesiacov. Do tréningu s osobným trénerom sa však taktiež nepustila hneď, ale až keď bolo dieťa samostatnejšie a mohla sa viac venovať sebe. Počas tohto obdobia sa vzdala potravín s lepkom, polotovarov, cukru a iných ťažko stráviteľných kalorických jedál.

To navyše dopĺňala každodenným cvičením, vďaka čomu sa podarilo Blake podľa jej vlastných slov dostať do takej kondície, akú nemala ani pred prvým tehotenstvom. Zrejme rovnaká premena na ňu čaká aj v najbližších mesiacoch, preto si teraz ešte bezstarostne užíva mamičkovské povinnosti bez toho, aby sa trápila kvôli nejakému kilu navyše.

Aký je život s troma deťmi? 

Blake a Ryan Reynolds patria k jedným z najstabilnejších párov šoubiznisu a na rodine si veľmi zakladajú. Ich deti sú pre nich všetkých a naplno sa oddali ich výchove. Blake v relácii Good Morning America prezradila, že život s troma malými deťmi je ale poriadne náročný. 

"Je to ako ísť z dvoch na tri tisíc. Máme toľko detí. Je to dosť šialené. Je nás veľa...," opisovala so smiechom Blake a mnoho mám jej určite dá za pravdu. 

"Mnohí ľudia nám hovorili, že rozdiel medzi dvoma a troma deťmi nie je taký veľký a je to ľahšie. Títo ľudia asi nemali tri deti, je to šialené," hovorí krásna trojnásobná mamina. 

Blake zatiaľ meno najmaldšej dcérky neprezradila ale priznala, že odchádzať z domu je čoraz náročnejšie, pretože sa staršie dcérky Inez a James neustále pýtajú kam ide, kedy sa vráti a prečo ich opúšťa. Aj napriek tomu, že 32-ročná herečka stíha popri troch deťoch aj úspešnú hereckú kariéru, ona a jej partner patria k veľmi starostlivým rodičom. 

Pozrite si viac fotografií zo života tejto sympatickej dvojice:

Podobné články



MÔŽE VÁS ZAUJÍMAŤ