Muž kvôli tomuto obliekol kostru

NETKY.SK • 26 Január 2020, 13:12 • 2 min
Muž kvôli tomuto obliekol kostru

PHOENIX - V americkom štáte Arizona zastavili vodiča, ktorý si na sedadlo spolujazdca posadil kostru, aby mohol využiť jazdný pruh vyhradený pre vozidlá obsadené dvoma a viac osobami. Arizonský úrad pre verejnú bezpečnosť o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnili aj fotografiu falošného spolujazdca.

slovakia

left justify in out

Špekulant dostal pokutu

Šesťdesiatdvaročného muža zastavili, keď si jeden z príslušníkov všimol kostru s klobúkom priviazanú k sedadlu žltým povrazom. Špekulant dostal pokutu a úrad využil jeho prípad, aby varoval ostatných vodičov, že takéto taktiky nebudú tolerovať. Ročne pritom v Arizone chytia asi sedemtisíc šoférov porušujúcich predpisy upravujúce používanie jazdných pruhov pre vozidlá obsadené dvoma a viac osobami, takzvané HOV lane.

 

img

 

Nebol jediný
"Myslíte si, že môžete používať HOV lane so Skeletorom na sedadle spolujazdca? To sa smrteľne mýlite!" napísali zástupcovia úradu na Twitteri, odkazujúc na fiktívneho zloducha z príbehov o superhrdinovi He-Manovi a svoj post zakončili hashtagmi #Dobrý pokus a #Nie si He-Man.

Vlani v apríli zase podľa agentúry AP zastavili vodiča, ktorý chcel kontrolu oklamať figurínou so šiltovkou a slnečnými okuliarmi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies