Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Je ťažké byť slobodnou matkou, poťažkala si po rozchode s Bradley modelka Irina
Zdielať na

Je ťažké byť slobodnou matkou, poťažkala si po rozchode s Bradley modelka Irina

Archívna reportáž

Viesť život slobodnej matky nie je podľa ruskej modelky Iriny Shayk jednoduché. Matka dvojročnej Ley De Seine, sa niekedy cíti, že sa pri zosúladení rodinného života s pracovným zrúti.


"Je ťažké nájsť rovnováhu medzi tým, že som slobodná matka a tým, že som pracujúca žena a živiteľka. Verte mi, sú dni, keď sa zobudím a poviem si 'Môj bože, neviem, čo mám robiť, zosypem sa'," povedala 34-ročná modelka pre britskú verziu magazínu Vogue.

Rodáčka z Jemanželinska má Leu s bývalým partnerom, hercom Bradleym Cooperom, s ktorým sa rozišla vlani v júni po štvorročnom vzťahu.

Život bez neho je podľa nej niečo nové. "Myslím, že vo všetkých dobrých vzťahoch prinášate to najlepšie vo vás aj to najhoršie. Je to len povaha človeka. Dvaja skvelí ľudia nemusia tvoriť dobrý pár. Myslím, že sme mali šťastie, že sme mohli prežiť to, čo sme mali," povedala.

​Irina Shayk v roku 2007 po prvý raz pózovala pre špeciálne plavkové číslo časopisu Sports Illustrated, pričom preň odvtedy pracovala každý rok a o štyri roky neskôr bola aj na jeho titulke.

Objavila sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov ako Vogue, W či Maxim alebo medzinárodných edícií magazínov Harper's Bazaar, GQ, Glamour, Elle, Marie Claire či Cosmopolitan. V minulosti tvorila pár aj s futbalistom Cristianom Ronaldom.

Súvisiace články