Česká speváčka Elis Mraz a slovenský raper Čis T. vytvorili hit roka. Tanečný popevok Wanna Be Like už z hlavy von nedostanete!  

Najprestížnejší piesňový festival Eurovision Song Contest sa uskutoční až v polke mája, no v súčasnosti ním už žije celý hudobný svet. Pre smolu slovenských umelcov, naša verejnoprávna televízia sa opäť rozhodla tento sviatok muzikantov všetkých žánrov ignorovať a odmietla nominovať zástupcu našej krajiny.

Všetko, ale nasvedčuje tomu, že do holandského mesta Rotterdam, kde sa tentoraz Eurovízia bude konať, pocestuje napriek tomu aj Slovák, raper Čis T.

Stane sa tak vďaka českej speváčke Elis Mraz, ktorá mu ponúkla spoluprácu na piesni, ktorú pre nich dvoch skomponovala. Ide o tanečný, mimoriadne chytľavý song s názvom Wanna Be Like.

 V Česku je pieseň už hitom internetu a vďaka podpore Českej televízie, už má aj videoklipovú podobu o ktorú sa postaral režisér Radim Věžník. Hlavná scéna sa odohráva v škole slušného správania, kde sa Elis so svojimi priateľkami poriadne odviazala a ukázala aj ako skvelá tanečnica.

Elis Mraz je za riekou Moravou považovaná za jednu z priekopníčok moderného tanečného štýlu. Okrem toho, že je majiteľkou fascinujúceho ohnivého hlasu, je tiež zdatnou multiinštrumentalistkou a ako je zrejmé z piesne Wanna Be Like, rovnako skvelou autorkou s trendy cítením.  

Ak aj vás neskutočne chytľavým popevkom „Wanna Be Like“, roztancovala, je možné podporiť ju v súťaži českého národného kola na postup do veľkolepého finále. Urobiť sa tak dá prostredníctvom oficiálnej aplikácie Eurovision Song Contest na webovej adrese https://eurovision.tv/app, ktorá zaručuje, že každý môže poslať len jeden hlas.   

Zdroj: TS