Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žiadna luxusná kozmetika! Prekvapí vás, koľko slávnych krások verí prírodným trikom
Zdielať na

Žiadna luxusná kozmetika! Prekvapí vás, koľko slávnych krások verí prírodným trikom

Zdroj: Profimedia

Možno vás to prekvapí, ale aj celebrity, ktoré v reklamách a časopisoch propagujú drahé kozmetické výrobky, doma najradšej používajú prírodné a lacné tipy. Dobre vedia, že niekedy zaberú najlepšie! Na ktoré z nich nedajú dopustiť?

Aj vy obdivujete hollywoodske krásky, ktoré vyzerajú v spoločnosti vždy dokonalo? Každá z nás by si aspoň na jeden deň priala byť v ich koži a nechať sa hýčkať v beauty salónoch, však? Pravdou ale je, že za všetkým nemusí stáť vždy len drahá kozmetika! Akým prírodným zázrakom veria slávne ženy?

Julia Roberts patrí aj po 50-tke medzi najkrajšie herečky sveta!

Hladké ruky podľa Julie Roberts

Vo svojich päťdesiatjeden rokoch vyzerá skvelo a len ťažko by ste jej hádali tento vek. Veľmi dobre si uvedomuje, že nestačí starať sa len o pleť, ale že si zvláštnu starostlivosť zaslúžia tiež ruky, ktoré často skutočný vek prezradia. Preto ich neustále udržiava hydratované, aby jej koža vyzerala mladšie. A čo používa namiesto klasických krémov? Kvalitný olivový olej!

Zdravé vlasy podľa Mirandy Kerr

Občas naše vlasy dostávajú poriadne zabrať. Sú suché, lámu sa a chýba im život. Austrálska topmodelka vie, ako s týmto problémom zatočiť pomocou kokosového oleja a jablčného octu. Stačí zmiešať dve polievkové lyžice oleja a jednu octu. Vytvoríte tak zmes, ktorú na vlasy nanesiete tesne pred tým, než pri umývaní vlasov použijete kondicionér. Masku necháte pôsobiť tri až päť minút. Výsledkom potom budú hydratované a lesklé vlasy.

https://www.instagram.com/p/Bz0wztdhZZJ/

Príťažlivé pery podľa Priyanky Chopra

Priyanka pochádza z Indie, a často preto dáva prednosť prírodným produktom. Jej trikom, ako dosiahnuť hebkých pier nabádajúcich k bozku, je scrub (jemný peeling). Ako na to? Stačí, keď zmiešate štipku morskej soli, dve až tri kvapky 100% glycerínu a pár kvapiek ružovej vody. Vaše pery potom budú krásne hydratované a hebké.

https://www.instagram.com/p/B5suJTIHWa0/

Telový peeling podľa Cate Blanchett

Každá z nás by si aspoň raz týždenne mala dopriať telový peeling, ktorý nás zbaví odumretých kožných buniek. Nechajte sa inšpirovať herečkou Cate Blanchett a vyrobte si svoj vlastný! Čo k tomu budete potrebovať? Zmiešajte olivový alebo makadamiový olej so šťavou z grapefruitov a pridajte morskú soľ. Vaša pokožka bude jemná a hladká na dotyk.

https://www.instagram.com/p/B1q5kYklajS/

Maska na vlasy podľa Blake Lively

Herečka Blake Lively je povestná svojimi nádhernými vlasmi a jej plážové vlny by chcela mať snáď každá z nás! Jej mama ju kedysi naučila používať jednoduchú masku z ingrediencií, ktorú máte v chladničke aj vy! Stačiť vám teda bude obyčajná majonéza, tú nanesiete na suchšie konce, potom opláchnete bežným šampónom. Vyhnete sa tak vysušeným končekom.

https://www.instagram.com/p/B7wTlnTHB1_/

Dokonalá pleť podľa Emmy Stone

Herečka sa zmienila, že má naozaj citlivú pleť a väčšina krémov a sér jej vyvoláva alergickú reakciu. Namiesto toho používa hroznový olej, ktorý jej pleti robí dobre. Ak vás trápi rovnaký problém, stačí, keď olej na pleť nanesiete každý večer pred spaním.

https://www.instagram.com/p/B7qZ2HhBqAC/

Bojujte proti akné ako Kendall Jenner

Hoci je Kendall najlepšie platenou modelkou súčasnosti, aj ju trápia problémy s pleťou rovnako ako každú z nás. O svojich problémoch s akné ale Kendall verejne hovorí, a hoci sa na sociálnych sieťach stretla s kritikou, nechávajú ju tieto reakcie chladnou. Na tieto ťažkosti zaberá jej tajný trik! Zmieša pol čajovej lyžičky šťavy z citróna, pol lyžičky jedlej sódy a jednu lyžičku medu. Túto zmes nanesie na pupienky a nechá cez noc pôsobiť.

https://www.instagram.com/p/BwXkMU3jtgZ/

Lesklé vlasy podľa Adriany Limy 

Lesklé a hodvábne vlasy chce každá z nás a vďaka beauty triku topmodelky Adriany Limy ich mať môžete. Zmiešajte jedno zrelé avokádo s kondicionérom, ktorý bežne používate. Naneste zmes na vlasy a nechajte masku pôsobiť 30 až 45 minút. Doprajte si tuto výživu aspoň raz do týždňa. Môžete sa tešiť na hebké, lesklé a zdravé vlasy.

https://www.instagram.com/p/B4cg08oB4-y/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie