Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Keď domov priviedla priateľa, rodičia odpadli: Pri pohľade na jej lásku sa im nečudujeme
Zdielať na

Keď domov priviedla priateľa, rodičia odpadli: Pri pohľade na jej lásku sa im nečudujeme

Zdroj: Instagram/minxmindy

Mindy má 28 rokov, celý život pred sebou a medzi nápadníkmi by si mohla vyberať. Ona sa však už pred rokmi zamilovala do jediného muža, ktorému je stále verná...

Mindy spoznala Larryho, keď mala 20 rokov a tmavovláska tvrdí, že hoci nešlo o lásku na prvý pohľad, navzájom si boli sympatickí. 

Myslíte si, že Jirka Mádla bolo zložité pozvať do relácie Inkognito? Odpovie sám český herec a režisér.

​Všetko sa začalo autonehodou Mindy, ktorú riešila aj polícia. Policajt Larry prišiel na miesto činu, dali sa do reči a aj po vyplnení formalít o nehode, ostali v kontakte. Telefonovali si, písali si a nakoniec začali randiť. Netrvalo dlho, zobrali sa a už sú spolu desať rokov. Poviete si, veď na tom nič nie je... Larry je od Mindy o rovných tridsať rokov starší! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Guess where we are today! Filming Vlogmas day 4!!!?❤️?❄️?? #vlogmas #vlogmas2019 #husbandandwife #agegaplove #festive #merryminxmas

Príspevok, ktorý zdieľa Mindy Minx (@minxmindy),

Mindy sa na začiatku ich vzťahu najviac obávala, ako o svojej láske povie rodičom, keďže je starší ako oni. Tí z jej lásky vôbec neboli nadšení a mali svoje obavy práve pre veľký vekový rozdiel. Najťažšie to znášal jej brat, ktorý Larryho nemohol vystáť. Nevedel pochopiť, prečo jeho krásna sestra randí s 50-ročným mužom, ktorý navyše nemal ani milióny na účte. Nakoniec ho však celá jej rodina prijala a keď ho spoznali, zistili, že je super človek. Ako by ste zareagovali, ak by vám dcéra doniesla ukázať milenca staršieho ako vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie