Rivali? Hviezdy ukázali priateľskú tvár! Slávne blondínky sa fotili spolu

Už budúci víkend rozdajú v Hollywoode sošky Oscarov. Nominovaní v jednotlivých kategóriách sa v pondelok stretli na slávnostnom obede a mnohí prekvapili srdečnosťou. Aspoň na záberoch.

29.01.2020 06:28
debata
Herečky Charlize Theron (vľavo) a Renee... Foto: SITA/AP, Danny Moloshok
Herečky Charlize Theron (vľavo) a Renee Zellweger si zapózovali aj spoločne. Herečky Charlize Theron (vľavo) a Renee Zellweger si zapózovali aj spoločne.

Ak by ste očakávali, že medzi hercami bude panovať napätá atmosféra, keďže stoja jeden proti druhému v jednotlivých hereckých kategóriách, prekvapí vás ich priateľské naladenie. Zo záberov, ktoré vznikli v pondelok to doslova srší.

Herec Brad Pitt.
Herečka Florence Pugh v šatách Monse....
+11Herečka Renee Zellweger. Najhorúcejšia...

Fotografi zachytili napríklad usmiateho Brada Pitta, ktorý sa zhováral so svojimi kolegami. Ešte srdečnejšie pôsobila nominovaná Reneé Zellweger, ktorá je považovaná za horúcu favoritku. Možno práve preto. Útla blondínka sa však s úsmevom fotografovala s kolegyňou Charlize Theronovou či nováčikom v kategórii najlepších herečiek – nominovanou Cynthiou Erivo. A ani jednej nechýbal úsmev na perách. Platilo to však aj v režisérskej kategórii, keď spolu spokojne pózoval novozélandský tvorca Taika Waititi s juhokórejským režisérom filmu Parazit Džun-ho Ponom.

Herec Brad Pitt podpisuje plagát k filmu Vtedy... Foto: SITA/AP, Danny Moloshok
Herec Brad Pitt podpisuje plagát k filmu Vtedy v Hollywoode. Herec Brad Pitt podpisuje plagát k filmu Vtedy v Hollywoode.

Príjemnú atmosféru na akcii však potvrdila aj česká animátorka a filmárka Darja Kaščejevová, ktorá je študentkou pražskej FAMU a bola nominovaná v kategórii krátký animovaný film so snímkou Dcéra.

„Zastavil ma niekto zo štábu (americkej filmovej) akadémie a hovoril, že sa na môj film pozerali tak dvakrát a stále pri tom plakali,“ povedala Kaščejevová v telefonickom rozhovore pre ČTK. „Potešilo ma, že ľudia z toho veľkého sveta, v ktorom som nikdy neočakávala, že sa ocitnem, videli môj film, premýšľajú o ňom, hovoria o ňom, je to nádhera,“ dodala tridsaťtriročná Kaščejevová s tým, že akcia ju „nabila energiou na pár rokov “.

Herečka Renee Zellweger (vľavo) a Cynthia Erivo... Foto: SITA/AP, Danny Moloshok
Herečka Renee Zellweger (vľavo) a Cynthia Erivo sa takto tešili jedna druhej. Herečka Renee Zellweger (vľavo) a Cynthia Erivo sa takto tešili jedna druhej.

Ceny Americkej filmovej akadémie rozdajú tento rok výnimočne skoro – ceremoniál sa uskutoční už v noci z nedele 9. februára na pondelok 1Q. februára. Medzi horúcich favoritov patrí už spomenutý Parazit, film Sama Mendesa 1917, ale aj Vtedy v Hollywoode od Quentina Tarantina či Ír od Michaela Scorseseho. V hereckých kategóriách by mohla triumfovať spomenutá Zellweger, ale tiež Brad Pitt alebo napríklad Joaquin Phoenix.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #priateľstvo #cena #Oscar #Charlize Theron #Renée Zellweger #nominovaní #Cynthia Erivo

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...