Slovan Bratislava reagoval na odchod Davida Strelca do Serie A

Niké Liga 2023/24

autor hetrik.sk

Slovan Bratislava reagoval na odchod Davida Strelca do Serie A

V talianskych médiách sa dnes objavila informácia o odchode mladého slovenského futbalistu Davida Strelca do Serie A. Pozrite si oficiálne stanovisko Slovana Bratislava.

Akákoľvek informácia o odchode Davida Strelca sa ani v najmenšom nezakladá na pravde a s nikým sme o jeho prestupe nerokovali. David zo Slovana neodchádza a naďalej sa pripravuje s mužstvom na sústredení v Turecku. Našich talentovaných mladých hráčov nechceme predávať do priemerných zahraničných klubov.

Hráčov, ktorí disponujú nadštandardným potenciálom a dokážu sa presadiť aj v tak silnej konkurencii, akú v mužstve máme, chceme postupne rozvíjať. Hráči ako David Strelec či pevne verím v blízkej budúcnosti Martin Trnovský či Filip Lichý majú veľký potenciál a po vzore Dominika Greifa môžu výkonnostne vyrásť a stať sa platnou súčasťou tímu.

Je to však len v ich rukách, ako svoj potenciál rozvinú, pričom stále sa pozeráme v prvom rade na kvalitu. Nepozeráme sa na krátkodobý zisk z prípadného aktuálneho predaja talentovaného hráča do zahraničia. Naopak, ak by mali títo hráči v budúcnosti odísť, je naším cieľom zrealizovať podobné významné transfery ako v prípade Andraža Šporara, aby naši futbalisti prestupovali priamo do veľkých klubov a mali tam reálnu šancu hrať dôležitú úlohu, znie vyjadrenie generálneho riaditeľa Ivana Kmotríka ml. pre klubový web.