Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Šport

28. januára 2020

Mladý reprezentant David Strelec má vraj zo Slovana Bratislava prestúpiť do Sampdorie Janov



Útočník slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Dávid Strelec mieri podľa talianskych médií z bratislavského Slovana do tímu účastníka Serie A Sampdorie Janov. Ako referuje web denníka ...



Zdieľať
img_2363_copy 676x465 28.1.2020 (Webnoviny.sk) - Útočník slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Dávid Strelec mieri podľa talianskych médií z bratislavského Slovana do tímu účastníka Serie A Sampdorie Janov.


Ako referuje web denníka Corriere dello Sport, 18-ročný útočník má pre mužstvo "Il Doria" predstavovať investíciu do budúcnosti.

Strelec má byť v Sampdorii okamžite súčasťou A-mužstva trénera Claudia Ranieriho, ktorý v sezóne 2015/2016 priviedol Leicester City k senzačnému triumfu v anglickej Premier League.

Portál sampnews24.com tiež píše, že talentovaný slovenský mladík by sa mal v najbližších dňoch objaviť v Janove.

Rodák z Nových Zámkov v doterajšom priebehu sezóny 2019/2020 nastúpil za "belasých" v dvanástich súťažných stretnutiach s bilanciou 5+2.

V rozlete ho pribrzdilo októbrové zranenie, keď v zápase kvalifikácie ME 2021 hráčov do 21 rokov proti Francúzsku (3:5) utrpel zlomeninu dolnej časti ľavej holennej kosti v oblasti vnútorného členka.


Zdroj: Webnoviny.sk - Mladý reprezentant David Strelec má vraj zo Slovana Bratislava prestúpiť do Sampdorie Janov © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Lipták nominoval na zápas proti Británii aj Rybárikovú, súperky pricestujú bez Kontovej
<< predchádzajúci článok
Roger Federer už druhýkrát na Australian Open 2020 ušiel hrobárovi z lopaty (video)