Toto si oblečie naozaj málokto: Trúfli by ste si na odvážne plesové šaty Soni Skoncovej?!

Moderátorka Topstaru dokáže vždy zaujať. Svojou zvodnou postavičkou a milou tváričkou si pravidelne vyslúži pozitívne komentáre na svojom Instagrame. Teraz Soňa predviedla zaujímavú plesovovú róbu.

Soňa Skoncová je milá pôvabná dáma, ktorá bez pochýb patrí medzi najatraktívnejšie ženy slovenského šoubiznisu. Pýši sa krásnou tvárou a sexi postavičkou, vďaka čomu sa dlhé roky venuje aj modelingu. Taká, ako ju poznáte z obrazovky, taká je aj v skutočnosti. Darí sa jej v súkromí i v práci a fanúšikovia jej ležia pri nohách. Soňa má za sebou množstvo úspešných módnych prehliadok a fotení a to nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Niekoľkokrát pózovala aj pre prestížny americký módny magazín Viva Glam, v ktorom si spoluprácu s ňou nesmierne pochvaľujú. 

​​Nedávno Soňa zahviezdila na predvádzacom móle v krásnej bielej róbe od obľúbenej módnej návrhárky Jany Pištejovej. Pôvabná modelka mala okrem čipkovaných šiat s hlbokým výstrihom aj dlhé rukávy až po zem. Vlasy jej zdobili jedinečné anjelské krídla. Nuž, milé dámy, trúfli by ste si v takýchto šatách navštíviť ples?

Soňa Skoncová Zdroj: Instagram J.P.