Vysnívané auto sa môže stať realitou

NETKY.SK • 20 Január 2020, 19:35 • 2 min
Vysnívané auto sa môže stať realitou

Mike Brewer a jeho mechanik Marc "Elvis" Priestly sú známi tým, že sa pokúšajú vrátiť starým modelom automobilov ich zašlú slávu a lesk, samozrejme s cieľom niečo na tom aj zarobiť.

slovakia

left justify in out

Mike Brewer je späť

Najnovšiu sériu "Rodení obchodníci (Wheeler Dealers)", ktorá patrí pod "Vysnívané auto (Dream Car)", budete môcť sledovať od 22. januára o 20 hodine na Discovery Channel. Dve známe tváre tu pomáhajú milovníkom automobilov vymeniť ich staré kraksne za autá ich snov. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Brewer (@mikebrewer),

 

Od roku 2003

Mike Brewer je britský novinár, producent, ale hlavne obchodník s autami. Preslávil sa ako hviezda motoristickej televíznej show, kde sa zo starých, nechcenných automobilov stávajú super-autá. Prvá séria sa objavila v televízii už v roku 2003 a od tej doby sa jej sledovanosť pruko zvýšila. 

 

img

 

Aj keď už  v novej sérii nepôsobí Edd China, na strate sledovanosti sa to neodzrkadlilo.  

 

 

Kolobeh

Vynaliezavým spôsobom sa tu bude zvyšovat hodnota automobilov pre zákazníkov. Auto prejde celkovou rekonštrukciou a na konci je ako nové. Výmenou prechádza aj celý motor.

 

 

Trh s automobilmi

S divákmi sa Mike Brewer taktiež podelí o svoje znalosti z trhu s automobilmi aj o to, ako uzatvárať obchody, aby sa vlastníctvo vysnívaného automobilu stalo realitou. "Rodení obchodníci" sú jednou z nejobľúbenejších a najdlhšie vysielaných motoristických show v dejinách televizneho priemyslu. Společnost Discovery tento seriál vysiela po celom svete. Napríklad v roku 2018 dosiahla táto show sledovanosť o počte 156 miliónov divákov po celom svete. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies