Farmárka Haklová: Zbalila nového chlapa. Láska s podnikateľom...

Zdieľať
Monika Haklová
Monika Haklová Foto: www.facebook.com

Jedna z najznámejších súťažiacich z reality show Farma Monika Haklová je opäť zadaná. Po jej boku sa začal nedávno objavovať sympatický muž, ktorý si ju získal na prvý pohľad. Teraz navyše exfarmárka prehovorila a prezradila detaily o svojom novom vzťahu. Kto je jej Roman, s ktorým sa stihla pochváliť aj na sociálnej sieti?

Ja som teraz veľmi šťastná, našla som spriaznenú dušu a veľmi sa ľúbime. Už som ani neverila, že láska existuje a že ju ešte stretnem. Po mojich dvoch dlhých neúspešných a nešťastných vzťahoch som ako znovuzrodená,“ povedala pre portály topky.sk Haklová. Tá mala v minulosti pomerne kontroverzný vzťah s Martinom, ktorý bol ako na hojdačke. Dvojica sa neustále schádzala a rozchádzala a nevedeli sa rozhodnúť, či spolu chcú byť, alebo nie. Dnes je už všetko inak a dva mesiace má Monika novú lásku. S tou sa zoznámila úplne náhodne.

„Roman podniká v Rakúsku ako výrobca konopného oleja a výrobkov z konope. Stretla som sa s ním v Hainburgu na jednej prezentácii a proste blesk a už to bolo! A že láska na prvý pohľad neexistuje. Už sme spolu 2 mesiace a dúfam, že nám to vydrží,“ dodala ešte Haklová. S podnikateľom ju však spája aj niečo iné. Sranda je, že má usadlosť tam, kde sa točila moja Farma 2, čiže každý víkend u neho spomínam na môj 3,5-mesačný boj na Farme,“ dodala blondínka. Snáď jej to tentoraz vydrží dlhšie, ako jej predošlé vzťahy.

Monika Haklová a Roman
Monika Haklová a Roman Foto: archív Monika Haklová

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom