Core4 Advertising
StoryEditor

Core4 Advertising bude pracovať pre Budweiser Budvar

28.01.2020, 13:05
Autor:
redred
Klient si vyberal zo štyroch agentúr.

Koncom roka 2019 vyhlásil Budweiser Budvar Slovensko výberové konanie na agentúru, ktorá sa bude starať o komunikáciu značky na Slovensku. Prezentácie sa uskutočnili v januári a známa pivná značka si spomedzi účastníkov vybrala agentúru Core4 Advertising.

Budweiser Budvar je jediná česká pivná značka, ktorá je v rukách štátu, ide o národný pivovar. Práve na tom stavia svoju stratégiu kvality. Na Slovensku táto značka, etablovaná skôr ako Budvar, prežívala už dlhší čas komunikačný útlm, čo sa však evidentne má zmeniť.

"Vnímame, že posledné roky Budweiser Budvar ako značka vo svojej komunikácii zaostával. Od tohto roku však máme novú marketingovú stratégiu a plánujeme aktívnejšie komunikovať s našimi spotrebiteľmi, " hovorí o plánoch značky Ivan Schwarz Country director Budweiser Budvar SK. "Hľadali sme preto agentúru, ktorej skúsenosti a schopnosti nám pomôžu naplniť naše predstavy o tom, ako by mala byť naša značka vnímaná. Agentúra Core4 Advertising nás zaujala nielen prezentovaným konceptom, ktorý našu novú marketingovú stratégiou výborne dopĺňa, ale aj svojim prístupom."  

"Za ostatné roky sme v agentúre robili naozaj veľa alkoholových značiek,  pivný segment sa nám však akosi vyhýbal. O to viac sa z tejto nadchádzajúcej spolupráce tešíme a berieme ju ako veľký záväzok. Tešíme sa, že toto leto budeme v agentúre zaháňať smäd týmto kvalitným pivom," teší sa na novú spoluprácu Andrej Csino, Creative & Strategy Director.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 13:59