Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pes na snowboarde. Nezostrihaná výpoveď mladíka, z ktorej vznikla reportáž
Zdielať na

Pes na snowboarde. Nezostrihaná výpoveď mladíka, z ktorej vznikla reportáž

MICHALOVCE / Nabúral, lebo mu pes prepol pesničku. Presne takto odpovedal mladý vodič z Michaloviec reportérke TV JOJ Andrei Točenej, po tom čo narazil do zaparkovaného auta. Mladík sa okamžite stal novou hviezdou sociálnych sietí a jeho slová o zvláštnych schopnostiach psa na snowboarde doslova "zvalcovali" internet. Reportáž natoľko pobavila Slovákov, že ju zdieľali aj známe satirické stránky a tisíce Slovákov.

Okrem toho, že mladík nabúral kvôli "zázračnému" psovi na snowboarde, či kvôli psovi, ktorý mu prepol pesničku, tak reportérke TV JOJ poprezrádzal aj svoje plány do budúcna. "Idem sa najesť fajne. Polievočku by som si dal, zima je vonku. Pivečko si dám dneska konečne po dlhšej dobe. A večer zase - ženy, drogy, alkohol, herne, autá, problémy!“

Michalovčan však toho stihol porozprávať ďaleko viac. Pozrite si nezostrihanú výpoveď mladíka, z ktorej vznikla reportáž. Stojí to naozaj to!

VIDEO relácie KRIMI valcuje internet: Môže za nehodu zázračný pes? Pozrite si reportáž TV JOJ, ktorá pobavila tisíce Slovákov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy