Fenka cestuje do miestneho parku úplne sama, pretože jej majiteľ nikdy nestíhal autobus. Všetci ju milujú

1034

Eclipse je jednou z najkrajších cestujúcich, s ktorými sa ľudia ráno môžu v autobuse premávajúcom po Seattli stretnúť. Táto rozkošná fenka robí ľudí šťastnými všade, kam príde. Príbeh, ktorý za tým všetkým stojí je veľmi zaujímavý.

Vďaka svojej extrovertnej a temperamentnej osobnosti sa z nej stala najobľúbenejšia obyvateľka mesta. „Každý deň opúšťa svoj dom sama a cestuje autobusom do centra mesta, kde je psí park. Trávi pár hodín hraním sa a nadväzovaním nových priateľstiev a potom sa opäť úplne sama poberie autobusom späť domov,“ píše na svojom Facebooku jedna žena zo Seattlu.
Je mimoriadne obľúbená a vyžaruje z nej absolútne šťastie. Eclipse je známa ako silná nezávislá fenka, ktorá nepotrebuje pomoc svojho majiteľa, keď potrebuje ísť do parku.

V obojku má dokonca aj svoj vlastný cestovný lístok, takže nikto sa nemôže sťažovať ani na to, že by fenka mala nejaké výhody a cestovala „na čierno“. „Všetko sa to začalo, keď jej majiteľovi Jeffovi trvalo vždy príliš dlho, kým dorazil k autobusu, takže fenka netrpezlivo bežala ďalej a na autobus nastúpila sama.“ Vodič autobusu ju poznal a priviedol ju až do parku pre psy, neskôr si po ňu Jeff prišiel. Po niekoľkých ďalších výletoch ju už Jeff začal púšťať do parku samotnú a vždy sa vracia domov o pár hodín neskôr.

Všetci vodiči autobusov už Eclipse veľmi dobre poznajú. „Dodáva im úsmev,“ píše Robbie Lauren na sociálnej siete. „Mnohí pravidelní cestujúci si ju užívajú každý deň a často si sadajú priamo k nej. Dokonca aj polícia s tým súhlasí, pokiaľ vodiči autobusov nemajú žiadne výhrady,“ dodala Robbie. Eclipse má na Facebooku založenú vlastnú stránku, pričom jej dobrodružstvá sleduje už viac ako 40 000 ľudí.

 

 

 

Zdroj

Foto: Boredpanda

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre