Zamilovaný Bieber so sexy manželkou na premiére: Najradšej rastú spolu!

Jeho bývalá partnerka Selena Gomez nedávno vyhlásila, že počas vzťahu s Justinom Bieberom bola vystavená emocionálnemu nátlaku a využívaniu. S manželkou Hailey Baldwinovou však kanadský rodák pôsobí priam idylicky.

28.01.2020 10:12
debata
Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin vyzerali ako hrdličky. Manželia Justin Bieber a Hailey Baldwin vyzerali ako hrdličky.

Dvojica sa objavila v pondelok večer v Los Angeles na premiére desaťdielneho hudobného dokumentu Justin Bieber: Seasons. Spevácky talent dorazil vo svojom typickom outfite – rozťahaných nohaviciach a o číslo väčšej mikine. Nechýbala šiltovka posadená na hlave šiltom dozadu.

Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey...
Spevák Justin Bieber a jeho nadšení fanúšikovia.
+2Spevák Justin Bieber predstavil hudobný...

Jeho polovička, americká modelka Hailey Baldwin poňala podujatie omnoho pompéznejšie. A samozrejme, sexy. Blondínka si obliekla model koktejlových čiernych šiat s trblietavým štruktúrovaným dezénom. Zvodná voľba pochádzala z dielne dizajnéra Zuhaira Murada.

Bola to tiež ona, kto ešte v rámci premiéry poďakoval všetkým, ktorí na novom dokumente pracovali. „Bola to ťažká cesta, ale vďaka nej sme silnejší. Justin Bieber, si moja láska, si úžašný a milujem, keď môžeme rásť spolu,“ odkázala Baldwin na sociálnej sieti s odkazom na premiéru dokumentu.

Ten je možné pozerať v spoplatnenej časti streamovacej služby YouTube.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Justin Bieber #manželia #dokument #Hailey Baldwin

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...