Kruté slová na adresu ex Biebera: Bola som obeť, tvrdí Selena Gomez

Ich vzťah, ale tiež rozchod, ktorý sa dokonca udial viackrát, bol ostrosledovaný médiami aj verejnosťou. Speváčka Selena Gomez na adresu bývalého partnera Justina Biebera však nemá len pekné slová.

28.01.2020 00:00
Herečka a speváčka Selena Gomez na podujatí... Foto: ,
Speváčka a herečka Selena Gomez.
debata

V rozhovore pre portál NPR.org sa 27-ročná speváčka vyznala zo svojich pocitov k ex-priateľovi. „Cítim to tak, že som bola obeťou istého zneužívania a nátlaku počas vzťahu,“ uviedla Gomez.

Hoci priamo nepomenovala, že išlo o citové zneužívanie, samotný reportér ju k tomu priviedol. „Áno, myslím si, že to bolo niečo také. Musela som nájsť spôsob, ako tomu porozumieť, keď som dospela,“ pokračovala speváčka.

„Rovnako ako nechcem stráviť zvyšok svojho života rozprávaním o tomto celom, som zároveň veľmi hrdá, že môžem povedať, aká silná som. Silnejšia než kedykoľvek predtým. Našla som moju cestu, ako tieto situácie zvládať so vztýčenou hlavou,“ doplnila ešte americká speváčka.

Aj v novej skladbe však Gomez tvrdí, že nechce niečo popierať. „Nie je to nenávistná pieseň. Hovorí o tom, že som mala niečo nádherné a nikdy nebudem tvrdiť, že to tak nebolo. Ale zároveň to bolo veľmi ťažké a som šťastná, že už sa to skončilo,“ komentovala singel Lose you to love me.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Selena Gomez #nátlak #citové vydieranie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...