VIDEO: Už ste počuli Pieseň o rodnej Bratislave? Naspieval ju otec známych hudobníkov...

27.1.2020

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Jozef Buntaj starší oslávil pred pár dňami 80. narodeniny a dal si k nim nevšedný darček – nahral a naspieval pesničky o svojom rodnom meste aj krajine, ktoré sa vďaka jeho dvom synom – muzikantom Jozefovi a Marcelovi už šíria prostredníctvom sociálnych sietí...

Zdroj: J.B.

„Dnes oslavuje svoje 80. narodeniny náš otec Jozef Buntaj starší. Zo srdca mu ďakujem za všetko. Za výchovu, za rodičovskú lásku, za starostlivosť, za nekonečnú podporu, za obrovskú trpezlivosť, za pomoc v každej situácii. Je mojím vzorom v pracovitosti, on mi dal základy hudby, po ňom mám melodické cítenie a po ňom mám rád vôňu rannej kávy. Je málo takých otcov. Mám šťastie... Ďakujem Ti, Tato!❤ Nech si nám dlho živý!“ napísal 21. januára na svoj facebookový profil známy slovenský bubeník Marcel Buntaj a pridal odkaz na Pieseň o Slovensku, ktorá nedávno pribudla na internetovú stránku YouTube. Marcel zároveň poprosil svojich priateľov, aby otcovu pesničku zdieľali.

Trio Buntajovcov otec Jozef - syn Marcel (v strede) a basgitarista Jozef (vpravo)...

Zdroj: koláž abn

Zdroj: FB J.B.

​„Najdôležitejší človek môjho života, môj tatino, sa dnes dožíva 80 rokov. Ďakujem mu za úplne všetko... za lásku, výchovu, a hlavne podporu na ceste k hudobnej kariére. Pre mňa bol, je, a bude navždy jedinečný!“ napísal v deň otcových narodenín syn Jozef, ktorý po otcovi zdedil nielen meno, ale aj hudobný talent. Jozef Buntaj mladší zase zverejnil na svojom facebookovom profile okrem spoločnej fotografie s otcom aj odkaz na skladbu Pieseň o rodnej Bratislave, ktorá sa na internete tiež len niekoľko dní nachádza a vypočuť si ju môžete tu:

(ars)

Páčil sa vám článok?