Viktor Vincze prekvapuje: Za túto by vymenil Adelu! Ale veď to je čarodejnica...

Zdieľať
Adela Vinczeová, Viktor Vincze
Adela Vinczeová, Viktor Vincze Foto: Daniela Matušková

O pár mesiacov oslávia 3 ročné výročie svadby, sú spolu šťastní a spokojní napriek tomu, že ich vzťahu sa veľké šance nedávali. Reč je o Viktorovi Vinczem a Adele Vinczeovej. Obaja spoločne trávia každú voľnú chvíľu a snažia sa propagovať zdravší spôsob život. Dokonca sa v rámci ich ekologickejšieho života rozhodli predať jedno auto, aby tak chránili čo najviac životné prostredie.

Samotný Vincze je na rozdiel od svojej manželky aktívny aj na sociálnych sieťach a práve eko témy sa stali súčasťou jeho života. Cez víkend však markizácky moderátor prekvapil, keď otvorene priznal, že by vymenil svoju manželku za inú. A rozhodne nejde o hocikoho. Vincze si vybral predstaviteľku čarodejnice zo série filmov o Harrym Potterovi – Hermionu. Práve kvôli nej, ako sám priznáva, by pokojne išiel do čarodejníckej školy Rokfortu, kde sa príbehy odohrávali. Samozrejme išlo o vtip z jeho strany, no rozhodne ním pobavil väčšinu svojich fanúšikov.

Najskôr priznal, že kvôli Hermione by išiel na čarodejnícku školu, uverejnil fotografiu herečky, následne však priznal, že by dnes už musela vyzerať inak a pridal upravenú fotku Emmy Watson s tvárou svojej manželky. Viktor v sebe zmysel pre humor jednoducho nezaprie, čoho dôkazom je aj tento príspevok. Okrem toho je však Vincze známy tým, že sa rozhodol propagovať práve eko štýl života, väčšinu času chodí do práce aj na stretnutia autobusom, či električkou, ak už musí využiť na dlhšiu cestu auto, nemá problém dokonca zobrať aj spolucestujúcich, čím znižuje uhlíkovú stopu v ovzduší. Spoločne s ním sa na túto cestu dala aj Adela. Čo hovorí na výber svojej náhradníčky nevedno, zrejme ju však jeho príspevok pobavil rovnako, ako jeho sledovateľov.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom