MojAndroid

Google má aj tento rok v pláne vývojársku konferenciu Google I/O, kde predstaví novinky vo svojich službách a hlavne beta verziu nového operačného systému Android. Ako každý rok. Na jeseň potom vydá jeho stabilnú verziu spolu s vlajkovými smartfónmi Google Pixel. Portál GSMArena teraz priniesol informáciu o oficiálnom potvrdení dátumu a miesta konania tohtoročnej konferencie Google I/O 2020.

Dátum a miesto konferencie oznámil sám riaditeľ Googlu

Portál sa pritom odvoláva na vyjadrenie, ktoré poskytol CEO Googlu Sundar Pichai na svojom oficiálnom Twitter účte. V tweete prezradil, že konferencia sa uskutoční priamo v priestoroch Googleplexu v kalifornskom Mountain View. Prezentácia noviniek v rámci Google I/O 2020 bude rozdelená do troch dni od 12. do 14. mája. Oproti minulému roku sa tak dátum posunul o týždeň neskôr.

Čo budú hlavné body konferencie?

Hlavným bodom konferencie Google I/O 2020 bude predstavenie beta verzie systému Android 11. Tento rok odpadnú diskusie o jeho možnom názve, pretože Google minulý rok skončil s označovaním jeho verzii podľa sladkostí. Do predstavenia sa ale určite objavia špekulácie o nových funkciách Androidu 11. Na konferencii sa tiež určite dočkáme nových vylepšení Google vyhľadávania, Chrome OS a služieb ako sú Google Mapy alebo Google Fotky. S veľkou pravdepodobnosťou Google predstaví aj nástupcov smartfónov Google Pixel 3a a Pixel 3a XL.

Náš tip
Google pracuje na pridaní hernej služby Steam do Chrome OS
26.1.2020

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+