Trénerka odhalila diétu, pri ktorej Adele schudla až 45 kíl

NETKY.SK • 23 Január 2020, 07:45 • 2 min
Trénerka odhalila diétu, pri ktorej Adele schudla až 45 kíl

Speváčka Adele, ktorá sa preslávila nielen svojím silným hlasom, ale aj silnejšou postavou, sa krátko po novom roku pochválila novými krivkami.

slovakia

left justify in out

Počas krátkej doby sa jej vraj podarilo zhodiť neuveriteľných 45 kíl. Jej bývalá trénerka zverejnila jej "intenzívny diétny plán", z ktorého sa vám zatočí hlava: Obsahuje napríklad len 1000 kalórií za deň.

 

Asi ju motivoval rozchod

Speváčka Adele Laurie Blue Adkinsová všetkým vyrazila dych svojou zázračnou zmenou. Vždy bývala bacuľatá, rozchod s manželom Simonom Koneckim, otcom jej syna Angela, sa však na nej značne podpísal. Stresom stratila pár kíl, čo ju iste namotivovalo, a ona sa potom pustila do chudnutia so skutočnou vervou.

 

Adelina bývalá osobná trénerka Camila Goodisová teraz konečne prezradila, ako sa speváčke hitov Someone Like You alebo Skyfall podarilo dostať na vysnívanú váhu. "Určite trochu športuje, ale myslím si, že z 90% za to vďačí diéte," povedala brazílska cvičiteľka pre magazín The Sun. Adele vraj na potenie v telocvični moc nenahovoríte, maximálne sa venuje pilatesu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Camila Goodis (@cagoodis),

 

Za všetkým hľadaj kalórie

Za rýchly úbytok váhy preto môže poďakovať výraznému zníženiu denného príjmu kalórií v takzvanej sirtfood diéte. "Je to dobrá diéta vedúca k rýchlemu úbytku váhy. Prvý týždeň je najintenzívnejší, to sa pijú len zeleninové džúsy a smie sa zjesť len 1000 kalórií."

 

Najdôležitejšie je, pochopiteľne, mať vyšší výdaj energie ako príjem. Ďalej má človek jedálniček upravený tak, že smie "zhrešiť" kvalitnou horkou čokoládou alebo červeným vínom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Suelta la Sopa (@sueltalasopatv),

 

"Vďaka tomu Adele nevyzerá príliš chudá - naopak, vyzerá úžasne, zásadne zmenila svoj životný štýl a stravu," pochvaľuje ju Goodisová.

 

So speváčkou sa slávna fitnesska spoznala vďaka manželke speváka Robbieho Williamsa, herečke Ayde Field. Tá je s Adele blízkou kamarátkou, a preto ju so sebou vzala jedného dňa do posilňovne. Podľa Goodisovej bolo na umelkyni so zlatom v hrdle ihneď spoznať, že jej tvrdá drina na cvičiacich strojoch nič nehovorí, a tak je zrejmé, že sa na jej postave podpísala skôr prísna sebadisciplína.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams),

 

Čo je Sirtfood diéta?

Sirtfood diéta rozhodne nestavia na nejaké hladovanie, naopak odporúča jedlá obsahujúce polyfenoly, napríklad sóju, fazuľu, zelený čaj či jablká.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roxana Robitz (@robitzroxy),

 

Tie dokážu v tele aktivovať sirtuíny, teda enzýmy, čo pomáhajú pri spaľovaní tukov. Pri tomto procese navyše dochádza k očiste tela od škodlivých látok. Ako u všetkých podobných špeciálnych jedálničkov aj v tomto prípade výživoví odborníci však varujú pred vysoko pravdepodobným jojo efektom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies