REPORTÁŽ: Attila Végh o pôrode, filme a kontrakte Procházku s UFC

NETKY.SK • 22 Január 2020, 17:04 • 2 min
REPORTÁŽ: Attila Végh o pôrode, filme a kontrakte Procházku s UFC

BRATISLAVA - V štúdiu redakcie portálu Netky sme opäť po 2 mesiacoch privítali úspešného športovca zmiešaných bojových umení (MMA) Attilu Végha. V takmer hodinovom rozhovore s bývalým šampiónom organizácie Bellator, víťazom "zápasu storočia" organizácie Oktagon či najnovšie novopečeným oteckom prebrali hneď niekoľko zaujímavých tém, ktoré aktuálne sprevádzajú jeho súkromný, či profesijný život.

slovakia

left justify in out

 

Malý Attilka je na svete

Najdôležitejšiu tému sme načrtli hneď v úvode veľmi príjemnej debaty. Attila sa dočkal a s manželkou Natáliou sa začiatkom januára stali rodičmi malého Attilku. Priebeh pôrodu opísaný naozaj detailne s využitím Attilových trénerských schopností stojí za vypočutie. 

 

 

Premiéra filmu, Noc s legendou
Významnou a blížiacou sa udalosťou v Attilovom živote je premiéra životopisného filmu od režiséra Petra Větrovského. Film s názvom Attila bude mať premiéru 30. januára vo všetkých kinách v rámci SR. Okrem toho sa 4. februára v OC Bory Mall uskutoční aj galavečer Noc s legendou, kde bude hosťom bývalý zápasník XFN či Oktagonu súčasne pôsobiaci v UFC Makhmud "Mach" Muradov

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),


Mentálny koučing a návrat do klietky
V ďalšom priebehu rozhovoru sme sa na chvíľu vrátili k mentálnemu koučovi, ktorého Attila využíval počas prípravy pred novembrovým súbojom s Karlosom Vémolom. Rozobral proces spolupráce s mentálnym koučom, keďže predstava, ako to naozaj funguje je vo verejnosti veľmi odlišná. Návratu do klietky zatiaľ necháva voľný priebeh, keďže príprava spojená so zápasom je časovo náročná. "Až 4 mesiace trvá príprava na každého súpera. Je naozaj jedno, či proti mne nastúpi dobrý protivník, alebo niekto na prvý pohľad menej šikovný. Príprava je časovo vždy rovnaká," uviedol 34-ročný rodák z Gabčíkova. Momentálne uprednostňuje čas strávený spolu s rodinou a venovanie sa svojim zverencom. 

 

img


Zbieranie plodov po výhre nad Vémolom
Po veľmi prestížnej výhre nad "terminátorom" sa s Attilu stala ešte významnejšia marketingová postava ako bol predtým. Najmä po prehre s Virgilom Zwickerom popularita a obľúbenosť trochu opadla. Po tvrdej a náročnej príprave a výhre však aktuálne zbiera plody svojej práce za celú kariéru. Spolupráca s mnohými značkami, či obchodmi mu prináša zaslúžené "ovocie" a samozrejme zvyšuje popularitu a obľúbenosť vo verejnosti. Či čakal, že záujem po prestížnom súboji bude až taký výrazný, odpovedá v rozhovore. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),


Trénovanie s elitou MMA, Procházkov kontrakt s UFC
Táto časť rozhovoru určite zaujme všetkých športových priaznivcov. Hneď po ohlásení kontraktu českého zápasníka Jiřího "Denisu" Procházku s organizáciou UFC sme sa Attilu pýtali na jeho názor. Čo je veľmi zaujímavé, počas svojej kariéry trénoval a ešte stále aj trénujem so svetovou špičkou MMA. V čom sa líšia zápasníci ako Alexander Gustafsson, Alexandar Rakič, či dokonca aj spomínaný Procházka od zvyšku MMA scény? Odpovede na tieto otázky a samozrejme aj mnoho ďalších nájdete v rozhovore nad článkom. 

 

img
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies