Bude sa seriálový megahit nakrúcať naozaj na Slovensku?
26.1.2020 00:00
akt. 19.01.2021 05:23

Bude sa seriálový megahit nakrúcať naozaj na Slovensku?

Uložiť článok
Na máloktorý seriál čakali fanúšikovia s takým veľkým očakávaním ako na koncoročnú novinku od Netflix-u - The Witcher (Zaklínač). O to viac teraz rezonuje správa, ktorá sa priamo týka aj Slovenska.

Podľa portálu KFTW.com sa totiž má druhé séria Zaklínača nakrúcať nielen vo Veľkej Británii, Škótsku či Českej republike, ale aj na Slovensku.

Podľa našich informácií však ešte nie je nič isté. Dobre informovaný zdroj pre Aktuality.sk povedal, že tvorcovia síce prejavili záujem o nakrúcanie na Slovensku, zatiaľ však nie je nič isté.

Najúspešnejší seriál Netflixu

Ak by nakoniec predsa Zaklínač zavítal aj do tunajších končín, nemuselo by zostať len pri nasledujúcej sérii. Je totiž vysoko pravdepodobné, že pri popularite tohto seriálu sa bude nakrúcať nielen druhá, ale aj tretia či prípadne ďalšia sezóna.

Prvá séria bola totiž pre Netflix veľkolepým úspechom. Hoci sa k divákom dostal až na sklonku minulého roka 20. decembra, doteraz aspoň kúsok z neho videlo približne 76 miliónov domácnosti.

Väčší úspech mal už len akčný výplach režiséra Michaeal Baya 6 Underground, ktorý rovnako Netflix nasadil až koncom predošlého roka - 13. decembra. Odvtedy si ho už pozrelo viac ako 83 miliónov užívateľov po celom svete.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.