Sabbatini neprešiel cutom, na postup mu chýbal jeden úder

NETKY.SK • 25 Január 2020, 09:56 • 2 min
Sabbatini neprešiel cutom, na postup mu chýbal jeden úder

BRATISLAVA - Reprezentantovi SR v golfe Rorymu Sabbatinimu chýbal jediný úder na postup do 3. kola na turnaji Farmers Insurance Open v San Diegu v americkej Kalifornii, ktorý je súčasťou PGA Tour. Rodák z juhoafrického Durbanu na podujatí s dotáciou 7,5 milióna amerických dolárov mal po prvom kole bilanciu jeden úder pod par (71), no v piatok dosiahol jeden úder nad par ihriska (73). Lídrom podujatia so 155 účastníkmi je domáci Ryan Palmer (134) s desiatimi údermi pod par.

slovakia

left justify in out

V druhom kole zahral štyrikrát birdie

Štyridsaťtriročný Sabbatini v druhom kole zahral štyrikrát birdie, na jeho konto však trikrát pribudlo bogey a raz aj double bogey. Ak by v piatok mal o jeden úder menej, predstavil by sa na turnaji aj v počas víkendu. Rory Sabbatini sa v polovici decembra stal spolu s Američanom Kevinom Twayom víťazom turnaja dvojíc QBE Shootout.

 

img

 

Triumfoval juhoafrický rodák

Na podujatí s celkovou dotáciou 3,5 milióna amerických dolárov triumfovali s bilanciou 31 úderov pod par ihriska a náskokom dvoch rán pred najbližšími prenasledovateľmi - Jasonom Kokrakom a J. T. Postonom. Juhoafrický rodák sa stal vôbec prvým hráčom so slovenským občianstvom, ktorý ovládol jeden z turnajov pod hlavičkou PGA Tour. V minulosti si pripísal ešte vo farbách rodnej krajiny šesť turnajových prvenstiev na tejto úrovni.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies