Toto ani Chuck Norris netušil. Kultový seriál mnohých Slovákov sa vráti
25.1.2020 00:00
akt. 19.01.2021 05:24

Toto ani Chuck Norris netušil. Kultový seriál mnohých Slovákov sa vráti

Uložiť článok
Hoci zahraničné seriály to na slovenských obrazovkách nemajú veľmi jednoduché, sú také, ktoré sa na nich zabývajú aj na niekoľko dlhých rokov. A reč tentokrát nie je o Komisárovi Rexovi.

Podobné množstvo fanúšikov si totiž medzi Slovákmi získal aj americký akčný seriál Walker, Texaský Ranger, v hlavnej úlohe s legendárnym Chuckom Norrisom. Dôkazom je aj jeho X-tá repríza na stanici Dajto.

Americká stanica CW však tento týždeň oznámila prekvapivú novinku. Rozhodla sa totiž nesmrteľného texaského rangera opäť povolať do služby. Informoval o tom americký portál tvline.com .

Už čoskoro sa tak začne nakrúcanie nových epizód seriálu. Do sedla sa však už nevyšvihne spomínaný Chuck Noris, ale herec Jared Padalecki, známy zo seriálov Supernatural (Lovci duchov) či Ženy z rodu Gilmorovcov (Gilmore Girls).

Pokračovanie seriálu zachytáva Cordella Walkera ako vdovca a otca dvoch detí, ktorí sa práce vracia do Austinu potom, čo dva roky pracoval v utajení.

Walker sa tak snaží oživiť kontakty s potomkami a zároveň si zvyká na svojho nového partnera. Tým už nebude James Trivette ale jedna z prvých žien, ktorá sa dokázala prepracovať medzi texaských rangerov.

Pôvodný seriál sa nakrúcal v rokoch 1993 až 2001 a dočkal sa celkovo deviatich sérií.

ČÍTAJTE VIAC O TÉME:
Chuck Norris
Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.