VALENTÍN – tipy na darčeky od Panasonic

0
1167

NEODOLATEĽNÁ NA DOTYK

Čo keby ste z „už len 5 minút“ v kúpeľni urobili naozaj 5 minút? S novým epilátorom Panasonic vaša partnerka počas chvíľe dosiahne dokonale hladkú pokožku a ušetrený čas bude patriť len vám. Model ES-EL7A má 5 hláv a flexibilnú výklopnú hlavicu, čím sa skvelo prispôsobí každej krivke jej tela. Vďaka vodoodolnému prevedeniu môže strojček používať aj vo vani či sprche a perfektný výsledok dosiahne  pomocou ďalších troch praktických nástavcov – jedným pre oblasť bikín, vrátane ochranného viečka, a ďalšie hlavice s holiacim strojčekom a zastrihávačom. Urobte na Valentína radosť ako partnerke, ktorá dosiahne saténovo hladkú pokožku, tak vám, pretože už z nej nebudete chcieť spustiť ruky ani na chvíľu.

Odporúčaná MOC je 99 EUR.

PRE NEHO

Zastrihávač ER-GY60

FEŠÁK AKO Z HOLLYWOODU

Premeňte vaše sny o hollywoodskych fešákoch na realitu a majte doma svojho Toma Hardyho. Bezdrôtový zastrihávač Panasonic i-SHARPER ER-GY60 s oceľovými britmi behom pár minút upraví fúzy vášho partnera na nepoznanie a ich dokonalý styling vás odzbrojí pri prvom pohľade. Strojček, ktorý bol inšpirovaný tradičnou holičskou britvou, je vodeodolný a ponúka 20 úrovní nastavenia, ktoré zvládnu akúkoľvek úpravu fúzov, vrátane chĺpkov po celom tele. Darujte svojmu partnerovi na Valentína strojček od Panasonicu a odrazu jediná vaša starosť bude, že sa od svojho vyvoleného nebudete môcť odtrhnúť.

Odporúčaná MOC je 89 EUR.

Darčeky pre oboch

Slúchadlá RP-HF410B

LÁSKA NA PRVÉ POČÚVANIE

Máte svoju zamilovanú pesničku, ktorá vám vždy pripomenie okamihy s vašou láskou? Vráťte sa počas Valentína do týchto okamihov vďaka bezdrôtovým slúchadlám Panasonic RP – HF410B. Vysoká kapacita batérie zaistí prehrávanie vašej obľúbenej pesničky celých 24 hodín. Hutné basy s minimálnym skreslením sa postarajú o jedinečný zážitok z počúvania. Slúchadlá sú ľahké a ich moderný vzhľad ocení každý. Darujte tento rok na Valentína nezabudnuteľný darček a pripomeňte svojej drahej polovičke váš zamilovaný moment.

Odporúčaná MOC je 50 EUR.

Technics SC-C30                        

ROZTANCUJTE SE V RYTME VALENÍNA

Lámete si hlavu nad tým, čím na Valentína potešiť svojou drahú polovičku? Bezdrôtový reproduktor Technics Ottava SC-C30 si vás oboch podmaní svojím špičkovým zvukom aj nevšedným dizajnom. Kompaktné prevedenie so zabudovanou technológiou Space Tune sa prispôsobí všetkým valentínskym plánom a ľubovoľná miestnosť vašej domácnosti sa naplní zmyselnými tónmi v dokonalej kvalite, a to všetko bez zbytočných káblov. Nadčasový model umožňuje prehrávať široké spektrum hudobných zdrojov z jediného prístroja. Darujte hudobný zážitok a zažite spoločne Valentína ako z televíznych obrazoviek.

Odporúčaná MOC je 599 EUR.