Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dnes to vypuklo! Medzinárodné veľtrhy cestovného ruchu a gastronómie vás zavedú na kulinársku cestu svetom

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Shutterstock)

Množstvo cestovateľských inšpirácií a turistických tipov, ale aj najnovšie gastronomické trendy spoznáte už od dnes na bratislavskom výstavisku, kde sa začali veľtrhy cestovného ruchu a gastronómie ITF Slovakiatour a Danubius Gastro.

Až 345 vystavovateľov z 20 krajín predstaví svoje turistické lákadlá a 387 vystavovateľov z 10 krajín vás pre zmenu zoznámi s najnovšími trendmi v gastronómii. Veľtrhy v Inchebe sa začínajú dnes a potrvajú do nedele 26. januára.

Z bohatej ponuky na veľtrhu cestovného ruchu si vyberú dobrodruhovia aj tí, ktorých viac láka slnko, voda a bezstarostné vylihovanie na pláži. Tešiť sa môžete nielen na zastúpenie celého Slovenska, ale aj okolité krajiny a klasiku v podobe Chorvátska, Talianska, Čiernej Hory či Slovinska. Nebude chýbať lákavá exotika v podobe Indonézie, Dominikánskej republiky a Kuby. Z noviniek stoja za zmienku napríklad Gruzínsko či Moldavsko. Vďaka prezentáciám krajín, regiónov, miest a obcí, cestovných kancelárií, tour operátorov, ale aj prevádzkovateľov turistických zariadení spoznáte aj miesta, o ktorých ste doteraz netušili. Hlavný partner, Moravskoslezský kraj zo susednej Českej republiky, si pre návštevníkov okrem tipov na zaujímavé cestovateľské zážitky nachystal aj množstvo súťaží o krásne ceny.

Dnes to vypuklo! Medzinárodné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: incheba)

Rozhodne nevynechajte ani víkendový festival cestovateľských filmov Camera Slovakia – Bubo Bál, ktorý bude plný cestovateľských filmov, premietaní, fotografií a rozprávaní o tých najkrajších zážitkoch z blízkych i ďalekých ciest.

Potraviny, kávu a víno z celého sveta, gurmánske špeciality, gastronomické technológie a zariadenia pre hotely, kaviarne a reštaurácie, ale aj fantastický program plný varenia naživo, barmanských, baristických a cukrárskych exhibícií a workshopov – to na vás pre zmenu čaká na veľtrhu Danubius Gastro, ktorý bude zážitkom (nielen) pre vaše chuťové poháriky. Z „chuťoviek“ spoznáte napríklad molekulárnu kuchyňu, moderný slovenský streetfood, svetové drinky, fantastické koláče a cukrovinky, sea food a mnoho ďalšieho vrátane Kávového mestečka, kde sa dozviete všetko o obľúbenom nápoji.

Dnes to vypuklo! Medzinárodné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: pixabay.com)

Dnes to vypuklo! Medzinárodné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: incheba)

Hlavný partner veľtrhu Kaufland Slovenská republika, vám priblíži domáce potraviny a zodpovedný sortiment, no tešiť sa môžete aj na ochutnávky, súťaže a kopec zábavy.

Dnes to vypuklo! Medzinárodné
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: incheba)

Navyše, pre milovníkov prírody sú pripravené výstavy Poľovníctvo a oddych a Rybárstvo a voľný čas s ponukou noviniek a sortimentu pre trávenie voľného času pri vode a v lese.

Viac sa dozviete na www.incheba.sk a vstupenky si pohodlne zakúpite cez Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu