Starajte sa o svoje auto lepšie

Please enter banners and links.

žena v aute

Muži sa zvyčajne o svoje auto starajú častejšie a aj oveľa kvalitnejšie. Je to spôsobené hlavne tým, že muži považujú svoje auto za niečo viac ako ženy. Pre ženy je auto zväčša len prostriedok na presun z bodu A do bodu B. No u mužov je auto symbolom toho, čo si môžu dovoliť, a preto sa chcú pred svetom ukázať. No aj ženy by sa mali o svoje auto starať aspoň tak, aby mu umožnili čo najdlhšiu bezproblémovú prevádzku. Preto máme pre vás zopár tipov ako to dosiahnuť.

Garážovanie

Možno sa to nezdá, no garážované auto má jednoznačne väčšie šance na „prežitie“. Znie to možno divne, no ochrana garáže dokáže zabrániť mnohým nepríjemnostiam ako napríklad korózia, poškodenie hlodavcami či poškodenie auta živlami. Ak už teda máte možnosť svoje auto garážovať, využite ju. Motivovať vás k tomu môže aj príjemná teplota v aute aj uprostred zimy a moderná garážová brána, ktorá sa vám automaticky otvorí a zatvorí.

Ochrana auta

V tomto odstavci samozrejme nebudeme hovoriť o ochrane pred živlami, ale hlavne o ochrane pred ukradnutím. Mnoho áut má v kľúči zabudovaný imobilizér, ktorý má veľkú úlohu v ochrane auta pred zlodejmi. No pri jeho poškodení môže byť oprava naozaj nákladná. Ak si opravu nemôžete dovoliť, môžete si nechať imobilizér aj deaktivovať, no v tom prípade určite siahnite po inej ochrane proti krádeži. Či už pôjde o elektronický systém alebo aspoň o mechanickú zábranu. Najväčšou ochranou je však parkovanie na bezpečnom mieste, ideálne stráženom kamerami.

Dodajte autu štýl

Hoci ženy veľmi nefandia tuningovaniu auta, aj vy si môžete svoje auto jednoducho skrášliť. Či už pôjde o štýlovú nálepku na boku auta alebo o kvalitné autokoberčeky, všetko dodá autu ten správny šmrnc, no určite je základom čisté auto a krásne poťahy do auta, ktoré interiér dokonale doplnia.

Reklamný článok

FOTO:pexels.com