Xiaomi Mi 9T dostalo aktualizáciu na Android 10 s MIUI 11

Už aj na Slovensku začali dostávať majitelia modelu Mi 9T oznámenie o dostupnostu novej používateľskej nadstavby MIUI, ktorá beží nad Androidom 10.

Xiaomi Mi 9T (základné info) prišiel na trh pred rokom s Androidom 9 a nadstavbou MIUI 10, ide tak o prvú väčšiu aktualizáciu na novú platformu.  

Vďaka nášmu čitateľovi Petrovi máme overené, že nový Android 10 s MIUI 11 je dostupný aj na modely slovenských používateľov. Súčasťou aktualizácie sú aj bezpečnostné januárové záplaty.

Nadstavba MIUI 11 je podľa slov výrobcu zameraná na prezeranie obsahu. Okrem iného prináša žiadaný tmavý režim, dynamické písmo, zvukové efekty, vylepšené ambientné zobrazenie displeja, vynovený režim šetrenia batérie, nový spôsob zdieľanie súborov a pribudli aj kancelárske aplikácie. 

Veľkosť inštalačného balíčka je 2,2 GB, takže na jeho stiahnutie odporúčame použiť stabilné Wi-Fi pripojenie. 

Xiaomi Mi 9T je vlastne rovnaký model ako Xiaomi Redmi K20 (základné info). Dá sa tak očakávať, že v rovnakom čase bol sprístupnený nový Android aj na model radu Redmi. Za čitateľský tip aj screenshot ďakujeme. 

Diskusia k článku:

Ladislav Uhrin09.02.2020 - 14:44 Trvalý odkaz

Aj ku mne sa dostala tato aktualizacia a musim povedat, ze som z nej sklamany. Dovodom je, ze od tej doby nedostavam notifikacie do hodiniek Garmin Fenix 3 HR. Vie mi niekto poradit co by pomohlo aby to opat fungovalo? Pozeral som nastavenia aplikacii v mobile a vsetko mam zapnute ako pred tym.

Marek Gajda10.02.2020 - 13:52 Trvalý odkaz

In reply to by Ladislav Uhrin

Zdravim, ja mám tiež xiaomi mi 9 t pro a po aktualizácií Androidu na 10 mi oznámenia na samsungoch Galaxy watch úplne umreli, podarilo sa vám to už nejako poriešiť ? Ďakujem.

Tomas10.02.2020 - 17:29 Trvalý odkaz

Mě by jenom zajímalo, kde udělali soudruzi z Čínskej lidovej republiky chybu.

Celá diskusia 3 príspevky