Žurnál+

Treba ísť za svojimi snami: Tretí rok v nálepkovom obchodíku

SlecnaNalepka1045 predaných ks, 150 hodnotení

Mojmíra N. » Tvorba / 2020-01-21 17:00:01 /  4 komentáre / 26 lajkov

Rok 2020 priamo zvádza na bilancovanie tých predošlých. A inak tomu nie je ani v mojom nálepkovom obchodíku, ktorý túto jar oslávi tri roky. Čo sa za tie tri roky udialo? To prezradím v dnešnom žurnáli a pridám aj novinky, na ktoré sa môžete tešiť.

 

 

Takto sa to začalo

To, že som najskôr chcela nálepky robiť len pre seba, som už opísala v článku Rok s nálepkovým obchodíkom, zákulisie a plány do budúcna. No nespomínala som, že naučiť sa samotný postup - ako z dizajnu vytvoriť konkrétnu nálepku, chcelo veľa hodín samoštúdia a množstvo omylov. Tiež veľa zničených nálepkových papierov, kvôli zlému dizajnu alebo rezu, a množstvo času stráveného pri zisťovaní postupov a pri zapájaní plottera. Nakoniec som na jar 2017 prišla s prvou sériou jarných nálepiek a tiež s mesačným plánovaním na apríl. 

Rovno som podľa odporúčaní marketérov založila sociálne siete a popýtala sa rodiny, či by mi nálepky nepomohla zazdieľať. A potom sa mesiac nič nedialo. :) O to viac som bola prekvapená, keď počas výletu v Prahe prišla prvá objednávka. Doteraz si pamätám, ako som od šťastia skákala po izbe. A také to šťastné poskakovanie cítim dodnes pri každej objednávke.

 

 

Tých už bolo do dnešného dňa viac ako 110 a spolu sa predalo viac ako 550 nálepkových setov. Neuveriteľné, povedala by som si pred tromi rokmi. Preto chcem každého posmeliť, nebojte sa ísť za svojím snom. V čase, keď vznikala Slečna Nálepka nebol na Slovensku žiaden predajca, ktorý by sa venoval predaju plánovacích nálepiek, a v Čechách ich bolo len pár. 

Tiež by niekto mohol povedať, že nálepky do diárov sú zbytočnosťou. No mojou snahou za tie roky je prinášať praktické, funkčné a tiež dekoratívne nálepky, ktoré pomôžu (najmä) ženám sprehľadniť dni, odbremeniť množstvo informácií, ktoré musia držať v hlave, a v neposlednom rade priniesť trochu krásy v podobe nálepiek do každodenného kolobehu. Ak sa mi to len trochu podarilo, som nesmierne vďačná.

 

 

Svedčia však o tom aj všetky krásne recenzie, ktoré som za tie roky dostala. Tu je zopár z nich. A veľmi pekne ďakujem každému, kto si našiel čas, aby jednu napísal.

@miaviktoria: Nálepky sú krásne! Veľmi oceňujem možnosť úpravy podľa vlastného želania. Ďakujem.
@Ver0nika8: Krásne a originálne nálepky, dlho som hladala niake pekné plánovacie samolepky, ktoré by ozdobili môj diár a tieto sú úžasné, určite si neskôr ešte nejaké objednám a ďakujem za darček, potešil :)
@Marmi: Nálepky sú krásne, vyrobené podľa mojich predstáv. Teším sa na používanie =)
@PF: Nálepky sú nádherné, krásne farebne spravocané, bez problémov sa odliepajú z archu a pevne držia v diári. Objednávka prišla rýchlo, pekne zabalená a s darčekom, ďakujem. Určite ešte budem nakupovať.
@zuzu247: Slečna Nálepka je úžasný obchodík, vďaka nej je každý môj pracovný deň krajší
@thatzooey: Krasne zabalene este krajsie nalepky, urcite to nebola posledna objednavka :)

 

 

Takto to bude pokračovať

Aj tento rok budem pokračovať vo vytváraní dizajnov a zlepšovaní tých starých. Tu je pre mňa veľmi dôležitá spätná väzba. Vďaka nej napríklad vznikol archík narodeniny, zákazníčka si chcela plánovať oslavy. Podobne som popridávala funkčné ikonky alebo pomenila boxy, aby čo najviac vyhovovali potrebám a diárom, ktoré používate.

Okrem toho sa už dlhodobo snažím zlepšovať vizuálnu prezentáciu, a preto som minulý rok spolupracovala až s dvomi šikovnými fotografkami Tatianou Fiantokovou a Danielou Slavik, ktorá fotila jeseň 2019. Tiež prinášam pravidelne v žurnáloch informácie o plánovaní, z času na čas súťaž alebo možnosť stiahnutia nálepiek.

 

 

Tento rok by malo pribudnúť niečo na plánovanie pre začiatočníkov v podobe praktickej sady, ešte viac sa vyhrám s balením, aby bolo čo najekologickejšie, a plánujem aj papierové darčeky k objednávkam, ktoré nebudú nálepkové. Verím, že sa je na čo tešiť. 

Napíšte mi do komentára, aké nálepky by vás tento rok v obchodíku potešili.

Komentáre

SusanRosy to je milé :) máte pestrú ponuku :)

2020-01-21 20:43:301x

SlecnaNalepka @SusanRosy ďakujem krásne :)

2020-01-21 21:26:391x

themartinpaseka Velmi krásný žurnál. :)

2020-01-22 19:06:401x

SlecnaNalepka @themartinpaseka ďakujem, som rada, že sa páči :)

2020-01-22 20:05:571x
Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

Vecičky nájdete

V žurnáli sú spomínané:

 - Every Day (set nálepiek v ang.) - 9747781_Every Day (set nálepiek v ang.) by SlecnaNalepka
 Páči sa 29 ľudom
2,90 €
 - Spokojný leňochod (nálepky) - 10511293_Spokojný leňochod (nálepky) by SlecnaNalepka
 Páči sa 16 ľudom
1,25 €
 - Narodeniny (nálepky) - 10511375_Narodeniny (nálepky) by SlecnaNalepka
 Páči sa 14 ľudom
1,25 €

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »