Kým Meghan si užíva voľný štýl, Kate pokračuje: S Williamom sa im dostalo podpory!

Fotogaléria
Kate s Williamom v Buckinghamskom paláci s lídrami Afriky Zdroj: reuters

Meghan je už spokojná a šťastná za oceánom, kde predvádza športový štýl pri prechádzkach so synom i psíkom, no a v Londýne sa medzitým ukázala vždy chic a elegantná Kate - opäť v krásnych kúskoch.

Vojvodkyňa z Cambridgea strávila posledné dni aj doma, v paláci, ale aj na návšteve v Bradforde, kde sa stretla s podnikateľmi na podporu služieb zamestnanosti mladých ľudí. Jej outfit bol ako vždy štýlový a zároveň ženský, no rozhodne nebol posledný. Včera večer totiž vyšla von aj v nádhernej červenej róbe, a podľa správ priamo z paláca sa jej i Williamovi dostalo obrovskej podpory za to, že na kráľovské povinnosti zostali po prvýkrát sami - bez Harryho. 

Ten už včera odišiel za Meghan, ktorá už sa kráľovským protokolom netrápi:

Najskôr v trendy kabáte

Kate počas dňa zvolila army zelený kabát  z dielne Alexandra McQueena a kárované šaty zo Zary, k tomu čiernu kabelku Midi Mayfair od Aspinal of London a náušnice ZEEN. Army zelená je aktuálne veľmi trendy a aj vojenské strihy nájdete v každom obchode. Kate nie je výnimkou a tiež ju ohúril vojenský štýl. Strih a dĺžka kabátu jej pekne tvarujú postavu a predlžujú celú figúru. 

Fotogaléria
Kate Middleton Zdroj: reuters

Vždy upravená

Jednou z nepísaných povinností vojvodkyne je vyzerať dobre. Na verejnosti tak pôsobí vždy distingvovane, upravene a vyrovnane. Typický look Kate sú vyfúkané jemné vlny a decentný make-up. Tento účes zvolila aj včera, kedy sa  spolu s Williamom zúčastnili na recepcii, kde hostili lídrov z Afriky pri príležitosti spoločného summitu.

Fotogaléria
Kate Middleton Zdroj: reuters

Kate sa na tomto evente ukázala v midi červených ligotavých šatách s priesvitnými rukávmi. Aj lodičky boli v rovnakej farbe, k tomu mala malú červenú kabelku do ruky a jemné doplnky. Bola očarujúca. 

Fotogaléria
Kate Middleton Zdroj: reuters

Podľa komentátorov z večera sa Williamovi a Kate večer dostalo pochopenia a výraznej podpory za to, že zostali na kráľovské povinnosti už sami. Harry totiž v noci odletel do Kanady za Meghan a Archiem a tak definitívne uzavrel niekdajšiu kapitolu, kedy sa objavoval na podobných akciách po boku Kate a brata Williama.

Vek jej prospieva

Čím je staršia, tým je krajšia. Ženskosť je to najkrajšie na žene. Prijemné vyžarovanie a elegancia sú práve tie slová, ktorá vás pri pomyslení na Kate napadnú. Vždy bola krásna, ale vek jej naozaj prospieva a ako sa hovorí - starne do krásy. Toto je Kate v roku 2020 v porovnaní s rokom 2014. 

Fotogaléria
Kate Middleton Zdroj: reuters

Ako to Kate včera pristalo, a ktoré boli jej posledné top outfity? Pozrite vo fotogalérii: