Najväčší hulvát Jakubec: Takto nechutne dourážal Cibulkovú!

Zdieľať
Martin Jakubec
Martin Jakubec Foto: archív M. Jakubec

Tak toto poriadne prehnal. Reč je o spevákovi a milovníkovi postarších dám Martinovi Jakubcovi. Ten je známy tým, že po pekné slovo nechodí ďaleko a svojich kolegov zo šoubiznisu uráža ako na bežiacom páse. Nemá problém kopnúť do Rytmusa, Jasminy Alagič, či naposledy do Dominiky Cibulkovej. A urobil to poriadne nechutným a chrapúnskym spôsobom, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani návštevník štvrtej cenovej.

Jakubec nie je veľmi úspešným spevákom, jeho šlágre majú v obľube poväčšinou dôchodkyne v kultúrnych domoch, no športové haly, či štadióny nevypredáva. Rovnako tak jeho piesne v slovenských rádiách len tak ľahko nenájdete. Napriek tomu sa pasuje za jedného z najpopulárnejších spevákov, skúšal to niekoľkokrát aj v politike, no zakaždým neúspešne a jeho kandidatúry sa končili fiaskom. Preto sa občas pripomenie aspoň takýmto spôsobom, kedy zaútočí v komentároch na sociálnych sieťach. A je to poriadne nechutný útok, ako tentoraz, kedy sa ešte počas sviatkov obul do našej najúspešnejšej tenistky v histórii Slovenska Dominiky Cibulkovej.

K fotografii, kde sa nachádzala Cibulková totiž do komentárov napísal poriadne nevyberané slová. „Ona, taká malá, neforemná prasnica,“ napísal Jakubec. To však nebol koniec jeho útokom, pretože si do neho začali kopať ďalší diskutujúci a on namiesto toho, aby stiahol chvost útočil ešte viac aj na ostatných ľudi. Ľudí nazýval ohreblom, starou korytnačkou a podobne. Zdá sa teda, že už nemá ako zaujať a tak sa rozhodol pre takýto nchutný útok práve na Cibulkovú, ktorá je navyše tehotná a v očakávaní svojho prvého potomka. Nazvať ju preto tak, ako to urobil pseudoumelec, akým je práve Jakubec je naozaj opovážlivé. Uvidíme, koho si zoberie na paškál najbližšie. Rozhodne by si však mal uvedomiť, že ľudia, ktorých doúraža sú podstatne úspešnejší ako on sám a dokázali toho aj pre Slovensko podstatne viac.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom