MIMORIADNA UDALOSŤ: Tragická nehoda vlaku a dodávky si vyžiadala dva životy

Lucia Mužlová

Foto: Polícia Slovenskej republiky (Facebook)

O aktuálnych prípadoch informuje Polícia Slovenskej republiky na svojich sociálnych sieťach. Smutná správa prišla aj v posledných minútach. Tragická zrážka vlaku a dodávky si vyžiadala dva životy.

Článok pokračuje pod videom ↓

Polícia práve teraz dokumentuje tragickú nehodu, ku ktorej došlo na železničnom priecestí Žarnovica smer Lukavica. Došlo k zrážke rýchlika s dodávkou. Pri zrážke zomreli dve osoby v dodávke. Podľa doterajších zistení k ďalším zraneniam nedošlo. Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

AKTUALIZOVANÉ z TASR 12:36

Život dvoch ľudí si vyžiadala tragická dopravná nehoda, pri ktorej sa v utorok predpoludním zrazila na priecestí v Žarnovici dodávka s rýchlikom. „Z cestujúcich vo vlaku nikto neutrpel žiadne zranenia,“ informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru. Vo vozidle sa podľa nej nachádzali dve osoby, ktoré utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom.

Veliteľ zásahu Peter Hudec priblížil, že hasiči poskytli prvú pomoc a pomohli pri vytiahnutí jednej zakliesnenej osoby. „Urobili protipožiarne zabezpečenia a pomohli pri odsune cestujúcich z vlaku na stanicu v Žarnovici,“ priblížil. Dodal, že príčina nehody je v štádiu vyšetrovania. Železničná trať je podľa Križanovej v smere zo Žarnovice do Zvolena uzavretá v jednom smere.

Najnovšie články