Regeneračná maska na ruky od Korika

19:07

Už niekoľko rokov bojujem v zime s veľmi suchými rukami. Okrem toho sa objavila aj chladová alergia, ktorá v horšom prípade spôsobuje aj praskanie kože na prstoch či v záhyboch. Koža je červená, drsná a bolí. Nielenže to škaredo vyzerá, ale tiež to bolí a potrebujem veľa starostlivosti, aby sa mi ich podarilo dať dokopy. Preto som si kúpila aj peelingy na ruky, ktoré používam, keď pokožka nie je popraskaná. Pekne ju hydratujú, zjemnia a odstránia odumreté kožné bunky. Zistila som však, že by to ešte nejakú extra dávku starostlivosti navyše chcelo. Preto som si pred pár mesiacmi začala kupovať aj masky na ruky. Môžu mať podobu krému alebo rukavíc. Práve rukavice obľubujem trochu viac, lebo sú praktické a majú niečo do seba.

KORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechty



KORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechty popis

KORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechty zloženie

maska na ruky

Regeneračná maska na ruky a nechty

Regeneračná maska na ruky a nechty Korika SciBeauty

Kórejská značka Korika má vo svojej ponuke rôzne masky. Kúpila som si ich aj pár pleťových, no tie som ešte neskúsila. Začala som touto na ruky, aby sme sa trochu lepšie spoznali. Obsahujú rôzne zaujímavé ingrediencie, ktoré robia kórejskú kozmetiku takou výnimočnou. 

Regeneračná maska na ruky a nechty KORIKA SciBeauty sa má postarať o zdravé ruky i nechty. balená je jednorazovo v plastovom obale. Nájdete v ňom pár rukavíc, ktoré sú dvojvrstvové. Zvonka je plastový obal, ktorý bráni tomu, aby tekutina vytiekla. Vo vnútri je ešte jedna vrstva, ktorá je napustená zmesou z bambuckého masla, extraktu z koreňa sladkého drievka, výťažku z aloe a hodvábu a  extraktu z koreňa zázvoru.

Jej použitie je veľmi jednoduché a aj preto mám rukavičky radšej ako klasickú krémovú masku v tube. Najlepšie je používať ju večer pred spaním, kedy už nepotrebujete ani krém. Najskôr si ruky dôkladne umyte a dajte si dolu prstene. Natiahnite si rukavice a pomocou nalepovacej manžety upevnite. S tým som sa trochu zapotila, ale nakoniec sa mi to podarilo. Regeneračná maska na ruky a nechty Korika SciBeauty by mala pôsobiť okolo 15 - 20 minút. Čas som príliš nesledovala, ale myslím, že som ho dodržala. Zbytok tekutiny, ktorý ostane na rukách, som krúživými pohybmi jemne vtrela do pokožky rúk.

Na prvý pohľad je pokožka krajšia a žiarivejšia. Je tiež jemnejšia a regenerovaná. Vidím to najmä na tých najsuchších častiach rúk, ktoré sú menej drsné a vyzerajú zdravšie. Najviditeľnejšie rozdiely som videla na nechtoch. Striedam si prírodné laky na nechty s tými bežnými. Niekedy sa však stane, že sú suchšie a vidno to aj na manikúre. V laku sú bublinky a vidno na ňom každú puklinu či odštiepený kúsok. S kvalitnými vitamínmi, podkladovým lakom a krémami sa mi darí mať ich krajšie. Po použití masky som si naniesla lak a nestíhala som sa čudovať, ako výborne sú nechty hydratované a vyhladené.  Manikúra vyzerala krásne.

Maska obsahuje naozaj dosť tekutiny a vonia pekne. Neviem, k čomu by som to prirovnala, ale je svieža a vhodná aj pre pánov, ak by sa chceli o svoje ruky starať trochu viac. Počas aplikácie neštípe ani nedráždi, keby nešuchocem, ani neviem, že som ju mala. Ostáva po nej príjemný pocit. Pokožka je na dotyk jemná a vidieť hneď,že opeknela. Premýšľam nad tým, že raz za dva týždne si masku doprajem bez ohľadu na ročné obdobie. 

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • maska je v rukaviciach
  • jednoduché a príjemné použitie
  • neštípe ani nedráždi
  • ruky sú po použití, jemnejšie, hydratované, hladké, krajšie
  • nechty sú vyživené
Mínusy:
  • maska je na jedno použitie, preto sa na prvý pohľad môže javiť vyššia cena
Regeneračnú masku na ruky kúpite v eshope Notino.


Používate masky na ruky? 


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe