Kumail Nanjiani sa odhaľuje na nových uniknutých fotografiách z MCU filmu Eternals

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Užite si pohľad na nové Eternals fotografie, na ktorých vidíme hlavných hercov počas natáčania. Pripravovaný MCU film sa natáča už niekoľko mesiacov, a tak sa k nám dostali neoficiálne fotky.

Príbeh nám tvorcovia stále utajujú, ale podľa všetkého sa majú fanúšikovia na čo tešiť. Šéf Marvelu Kevin Feige nám prvotné informácie prezradil ešte minulý rok v San Diegu na Comic-Cone. Dav bol projektom Eternals nadšený, ale až teraz ho môžu vidieť na vlastné oči.

Ktoré neoficiálne Eternals fotografie sa dostali na internet?

Herec Kumail Ninjiani nedávno predstavil svoju novú postavu na sociálnych sieťach, ktorá na fotografii upútala pozornosť širokej verejnosti. Stránka pre dospelých PornHub začala tento obrázok používať ako titulnú fotku jednej z kategórií stránky.

Na obrázkoch nižšie v článku môžeme taktiež vidieť aj herečku Gemmu Chan (Sersi), ktorú si môžete všimnúť po boku Game of Thrones hviezdy Kita Haringtona (Black Knight). Mladá kráska vykonáva neznáme kaskadérske kúsky, zatiaľ čo sa herec venuje iným veciam.

Na poslednej fotografii sa nachádza herečka Gemma Chan, ktorá sa vyskytuje v spoločnosti inej MCU postavy, Kinga (Kumail Nanjiani). Rovnako ako aj v prípade všetkých uniknutých fotografií je zatiaľ náročné zistiť, čo presne sa v zákulisí natáčania deje.

Bude film Eternals prínosom pre MCU?

Hoci toho o filme Eternals nevieme veľa, poznáme aspoň časové obdobie. Film sa nachádza vo 4. fáze MCU, ktoré začali po udalostiach Spider-Man: Ďaleko od domova. V najnovšom komiksovom prínose uvidíme nových superhrdinov, ktorí na Zemi žijú v tajnosti už tisíce rokov.

Film uvidíme v kinách už 2. novembra 2020 a odhalí nám všetky potrebné tajomstvá. 4. fáza sa odštartuje filmom Black Widow, ktorý sa nám ešte len pred nejakým časom predstavil s novým trailerom.

Eternals sa môžu tešiť aj kvalitnému hereckému obsadeniu, v ktorom sa nachádza Angelina Jolie, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia Mchugh, Don Lee a Barry Keoghan.

Podarí sa tejto mystickej skupine hrdinov uspieť a prinesie do MCU nové pozitívne svetlo? Všetky fotografie nájdete vyššie v článku.

Zdroj: movieweb.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -