Shakirina postavička nie je zadarmo! Cvičí 6 dní v týždni, opísala jej trénerka

Anna Kaiser je osobnou trénerkou speváčky Shakiry.

20.01.2020 11:00
Shakira Foto: ,
Speváčka Shakira.
debata

42-ročná kolumbijská rodáčka a dvojnásobná mama má postavičku ako lusk, ktorú z času na čas predvedie priamo na ulici – napríklad, keď sa objaví v šortkách. Jej osobná trénerka pre „E!News“ opísala, ako vyzerá jej tréningový plán. Podľa jej slov nejde len o to, čo človek je alebo koľko minút denne cvičí, ale o celkové nastavenie.

„Nie je až také dôležité, koľko minút denne cvičíte, ide o to, aby ste sa premohli a cvičili. Ak máte 15 minút času, tak cvičte 15 minút, ak máte hodinu a pol, cvičte hodinu a pol,“ poradila trénerka, podľa ktorej práve Shakire takáto motivácia nechýba.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#momlife!

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira),

Anna Kaiser sa o Shakirin tréning stará už deväť rokov. Aktuálne stojí pred Shakirou špeciálna výzva, vo februári zaspieva spolu s Jenifer Lopezovou v prestávke Super Bowlu, čo je v Amerike extrémne sledovanou záležitosťou. Finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL) sa bude konať 2. februára 2020 v Miami Gardens na Floride. Aj kvôli tomuto vystúpeniu partnerka futbalistu Gerarda Piquého trénuje 6 dní v týždni, voľno má len v nedeľu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Here’s a mindfulness tip and life hack that I shared with @shakira this weekend that any of you busy moms/rockstars/business owners can take into your OWN busy life.... ✨ Don’t turn on your phone until AFTER your morning routine!! Start your day by creating space to be present for what’s important for YOU. For Shak, that’s time with her kids and getting her workout in BEFORE the workday begins without getting distracted by all the emails, texts, calls that come flooding in. There’s a whole day for that and you’ll be happier and more focused if you do what makes you truly happy and grounded before jumping into work. (BONUS! Even hunky husbands have to search for you ) . #justgotkaisered #lifehacks #mindfulness #wellness #transformationtuesday #stayfocused #workoutmotivation #trainertalktuesday #fitspo #superbowlprep #dadsonduty

Príspevok, ktorý zdieľa ANNA KAISER (@theannakaiser),

Cvičenia, na ktoré sa Shakira pred týmto vystúpením zameriava počas tréningu, sú každý deň iné. „Jeden deň mala dlhý tanečný tréning poobede, tak sme sa na nasledujúce ráno sústredili na hodinový, čisto silový tréning,“ opísala Kaiser. Ale v tréningovom programe slávnej speváčky je pravidelný kardio tréning, HIIT tréning či kruhový tréning. Zmena je podľa trénerky veľmi dôležitá, ak trénujete často. „Hlavné je, aby cvičenie nebolo nudné, potom vás dlhodobo baviť nebude,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Anna Kaiser

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....