Model Škoda Kamiq Scoutline prichádza po lajfstajlovo-športovo ladenom Monte Carlo. Od ostatných modelov sa táto terennejšia alternatíva bude líšiť niektorými prvkami karosérie vyvedenými v striebornej farbe.

Celé auto je lemované plastom, čo znamená, že čierne lemy pribudlo na blatníkoch a prepája ich čierny plastový prah. Bok naviac riadne označuje logo verzie umiestnené na prednom blatníku z oboch strán.

Do rovnakej striebornej farby akú má difúzor, bez imitácií koncoviek výfuku, majú aj spätné zrkadlá a tiež strešné pozdĺžne nosiče. Tieto prvky sú dostatočné, aby sa Kamiq Scoutline odlíšil od ostatných bežnejších verzií. Nič viac na odlíšenie netreba a LED zadné svetlá v sérii si všimne, popri ostatných zmenách, málokto.

Škoda Kamiq Scoutline - pohon všetkých kolies nebude v ponuke Zdroj: Škoda

V štandarde bude mať Kamiq Scoutline aj dekoračné lišty pripomínajúce drevo, konkrétne jaseň. Pedále s hliníkovými plochami až tak neprekvapia, ale vytvárajú ešte lepší dojem z interiéru. Sedadlá však majú špeciálny poťah z priedušnej látky ThermoFlux.

Nepriame osvetlenie plôch je zabezpečené LEDkami, ktoré môžu vyžarovať červenú, biely, alebo žltú farbu. V ponuke agregátov budú tri benzínové motory, jeden naftový a jeden plynový, ktorý spaľuje CNG a vystupuje ako G-Tec. Výkonové spektrum bude siahať od 66 kW (90 k) po 110 kW (150 k).