Voľbou Korčoka volíte vojnu! Nevoľte za prezidenta vojnového štváča, ktorý by neváhal vyslať vašich mužov, otcov a synov na smrť do ukrajinských zákopov!

Vedci objavili v mozgu biofotóny: Náznak, že naše vedomie je priamo spojené so svetlom


Print Friendly, PDF & Email

Vedci objavujú v mozgu biofotóny, ktoré by mohli naznačovať, že naše vedomie je priamo spojené so svetlom

Vedci zistili, že neuróny v mozgu cicavcov sú schopné vytvárať fotóny svetla, čiže „biofotóny“!

Fotóny, čo je dosť zvláštne, sa objavujú vo viditeľnom spektre. Pohybujú sa vo vlnových dĺžkach blízkeho červeného až fialového svetla, teda oblastiach vlnových dĺžok 200 až 1300 nanometrov.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Komunikujú naše mozgy pomocou svetla?

Vedci majú vzrušujúce podozrenie, že neuróny našich mozgov by mohli byť schopné komunikovať prostredníctvom svetla.

Tušia, že naše mozgy môžu mať optické komunikačné kanály, no nemajú ani potuchy, čo by mohlo byť nimi komunikované.

Ešte vzrušujúcejšie je ich tvrdenie, že ak dochádza k nejakej optickej komunikácii, mohli by byť biofotóny vytvárané našimi mozgami ovplyvňované kvantovým previazaním.

To značí, že môže existovať silný súvis medzi týmito fotónmi, našim vedomím a prípadne tým, o čom sa mnohé kultúry a náboženstvá zmieňujú ako o Duchu.

Vedci objavujú v mozgu biofotóny, ktoré by mohli naznačovať, že naše vedomie je priamo spojené so svetlom

Čo zistili experimenty

V niekoľkých experimentoch vedci zistili, že mozgy potkanov dokážu vydávať len jeden biofotón na neurón za sekundu, ale ľudské mozgy dokázali vydávať za sekundu viac než miliardu biofotónov.

To vyvoláva otázku, či by bolo možné, že čím viac svetla dokáže niekto vytvárať a komunikovať medzi neurónmi, tým je vedomejší (dosahuje vyšší stupeň vedomia)?

Ak existuje nejaký vzťah medzi biofotónmi, svetlom a vedomím, potom by to mohlo silne naznačovať, že svetlo je niečím viac, než sme si doteraz mysleli.

Na chvíľu sa zamyslime…

Mnohé texty a náboženstvá siahajúce ďaleko do minulosti už od úsvitu ľudskej civilizácie hovorili o svätých, vyšších bytostiach a osvietených jednotlivcoch so žiarivými kruhmi okolo hláv.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Počnúc starovekým Gréckom a starým Rímom až po učenia hinduizmu, budhizmu, islamu a kresťanstva, popri mnohých iných náboženstvách, boli svätí jednotlivci zobrazovaní so žiariacimi kruhmi vo forme kruhovej žiary okolo ich hláv.

Vedci objavujú v mozgu biofotóny, ktoré by mohli naznačovať, že naše vedomie je priamo spojené so svetlom

Ak boli osvietení, ako sú opisovaní, potom bol možno tento žiarivý kruh iba dôsledkom vyššieho vedomia, s ktorým pracovali, teda vyššej frekvencie a vytvárania biofotónov.

Možno títo jednotlivci vytvárali vyššiu hladinu biofotónov so silnejšou intenzitou z dôvodu svojho osvietenia, pokiaľ teda nejaký vzťah medzi biofotónmi a vedomím existuje.

Aj samotné slovo OSVIETENIE naznačuje, že toto vyššie vedomie nejako súvisí so svetlom.

Prírodná liečba osteoartritídy

Dosahy tejto teórie

Možno jeden z najvzrušujúcejších dosahov, ktoré má objav, že naše mozgy dokážu vytvárať svetlo, je, že naše vedomie a duch možno nie sú súčasťou našich tiel. Tento dosah vedci úplne prehliadali.

Kvantové previazanie hovorí, že dva previazané fotóny reagujú bez akéhokoľvek oneskorenia, keď je ovplyvnený jeden z nich, bez ohľadu na to, kde vo vesmíre sa ten druhý fotón nachádza (popierajúc fyzikálne zákony ako je rýchlosť svetla).

Možno existuje svet v svetle a kdekoľvek vo vesmíre sa nachádzate, môžu fotóny fungovať ako portály umožňujúce komunikáciu medzi týmito dvoma svetmi.

Prostredníctvom týchto biofotónov možno komunikuje náš duch a vedomie s našimi telami. A čím viac svetla vytvárame, tým sme prebudenejší, a tým viac stelesňujeme celistvosť nášho vedomia.

Toto môže vysvetľovať jav, prečo je stav fotónu ovplyvňovaný bez dotyku už len tým, že ho pozorujeme, ako je dokazované v mnohých kvantových experimentoch.

Možno naše pozorovanie niečo komunikuje cez naše biofotóny s pozorovaným fotónom podobným spôsobom ako kvantové previazanie – ako keby svetlo bolo iba jednou jednotnou substanciou rozsiatou po našom vesmíre a ovplyvňovanou každou svetelnou časticou.

Zaver

Samozrejme, toto všetko má ešte veľmi ďaleko k teórii.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

No kladenie si otázok a vyslovovanie takýchto metafyzických hypotéz by nás mohlo priviesť bližšie k pravde a pochopeniu toho, čo je vedomie, odkiaľ pochádza a aké záhady sa skrývajú vo svetle.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Zdroj: collective-evolution.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články




Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. bozenahonzova

    Všetko je teda v nás a v našom podvedomí

  2. bozenahonzova

    Všetko je teda v nás a našom podvedomí

  3. Jozef Tlamka

    Ako človek po prežitej klinickej smrti 3.stupňa – pohľad
    na telo z inej dimenzie a na základe toho čo som tam „hore videl“ potvrdzujem, že svet existuje v svetle na báze princípu kvantovej previazanosti-systémového entanglementu aj intraktívnosti individuálneho a vesmírneho vedomia………….Po návrate do pozemskej telesnej schránky mám vesmírno-pozemské podvedomie
    so špecifickým pohľadom na život, zdravie a smrť človeka….teória biofotonov mi mnohé objasňuje
    a som pripravený na odbornú diskusiu…….niečo
    o tom viem, v rámci postgr.štúdia na Masarykovej univ. v Brne som obhájil tézu, že život smrťou nekončí
    Viem niečo o kódoch A.Einsteina a ďalších vedcov,
    čakám na „spriaznené kvantové kontakty“……….Jozef

    • Co si citil v jeho Zdroji?Aky stav vedomia si zazival v jeho Zdroji? Ak si sa dostal az do jeho Zdroja.tak si zazival sameho seba vo Svetle poznania a vies kto si.Kto si?

      • Jozef Tlamka

        Odpoveď p.Dušanovi,
        …na druhom brehu som si uvedomoval svoje
        individuálne jÁ, bol som to já, mal som svoju autonómnosť, intengritu atď……pozrite
        na google „jozef tlamka a klinická smrť“…
        potom budem veľmi rád s Vami diskutovať
        vrátane možných aspektov života a zdravia človeka, napr. terapie ALZch……
        S pozdravom Jozef: e-mail „[email protected]

    • eva zatkovska

      Zaujíma ma to, ja som bola len v tuneli….Čítam a pozerám všetko, čo sa týka ezo a kvantovej, pekne sa to doplna…máš niečo konkrétne, čo sa oplatí prečítať, vidieť?

      • Jozef Tlamka

        ODPOVEĎ pre Evu Zatkovskú ….
        Zaobstaraj si medenú pyramídku…polož ju na
        hliníkový šesťúholník /saturnový hexagonálny fenomén/
        a pokúšaj sa s ňou cez položenú ruku na vrchol a druhú na temeno hlavy /GPS/, ako živým objektom komunikovať
        s určitou meditačnou formou predstavivosti
        /intuície a imaginácie – egyptský fenomén/… Jozef

  4. Dr,Dusan Belacik

    Covek sa snazi vysvetlit a pochopit realitu zivota podla toho ako ju pozna na zaklade vlastnych skusenosti a podla toho ako bol vychovavany/programovany/spolocnostou okolo seba.Na vyjadrenie pouzva svoj jazyk/rec/.No ziadna rec nedokaze vyjadrit slozitost rozmanitej hmoty a ducha ktory je v nas a okolo nas.Neda sa to vyjadrit a reprodukovat ani zvukom/hudbou ani malbou ani nabozenstvami ani ziadnym inym umelym sposobom.Uz od narodenia/vzniku,prichodu na tento pozemsky planetany svet/sme zavissty od inych formacii/od nasej matky a otca/.Ti su zase zavisli od spoocnosti v ktorej ziju jej poznatkov,zvykov,obycajov,podmienkach ktore mame na zemi,atd.Vsetko co je nad nami vo vesmire nazyvame makrokozmos a vsetko co je v nas a okolo nas a nevidime inak iba mikroskopmi nazyvame mikrokozmos.V oboch tychto castiach univerzu je nekonecne mnozstvo roznych hmotnych existencnych formacii ktore ziju/existuju/ciastocne nezavislevisle a ciastocne zavisle jedna od druhe ustavicne vznikaju a zanikaju/MOZIA SA A ODUMIERAJU/ od nepamati,cize ziju stale ako zivot pozname,neodumieraju ale sa pemienaju z jednej formacii do druhej.No nam ludom sa to pozdava ako ziva a neziva hmota./zivot a smrt/No nikde vo vesmire take nieco neexistuje.Tieto vsetky vesmirne formacie na seba zavisle i nezavisle so sebou
    komunikuju pravdepodobne biofotonmi casticami svetelnych lucov/vlnami/nore sa najryclesie siria vemirom a vsetky zive bytosti na zemi su mimi spojene .Keze zivot na zemi v znikol vo vonkasej tmavej chlanejsej casti galaxie za neostatku svetla preto prvy zivot sa stal zavislym of svetla slnka a ten druhorady zivocisny si zacal vytvarat vlastne svetlo tzv.biofotony ktorymi je navzajom komunikacne spojeny a moze ich pouzivat na vzajomnu komunikaciu na dialku,predvidanie minulosti i buducnosti a ine ucely menej zname a nevsedne u cloveka .Nimi muzu byt v pojeni zivocichi s clovekom ich majstrom.

  5. Sláveček

    všetko čo hľadáme vonku máme pred svojími dverami-v sebe 🙂 stačí ich otvoriť a nemusíme byť na hrane ,smrti‘ treba popracovať s egom potom so strachom,potom s vizualizáciou a potom uvolnovacie techniky a potom sa to stane…. stav tranzu silne vibracie,plus svetelne zablesky a zvuky a ste vonku…mimo telo…mne sa to podarilo za tri mesiace

    • eva zatkovska

      Mohol by si mi to presnejšie popísať? Ja cez tie svoje nie a nie preliezť /asi kvoli strachu najskor/

Pridajte komentár

*