Súťaž! Vyhraj fotoknihu MotoGP 2019!

Richard Karnok

Pretekárska sezóna je už dávno za nami a my už spoločne s vami netrpezlivo očakávame tú ďalšiu. Na uplynulý pretekársky rok sa vždy dobre spomína článkami, videami a fotkami a aj preto sme pre vás pripravili jednu rýchlu súťaž, v ktorej môžete vyhrať krásnu fotoknihu MotoGP 2019, ktorej autorom je vynikajúci dlhoročný fotograf nielen svetového šampionátu, Marek Paulíček.

V knihe, ktorá je plná fotografií, sú kompletne všetci pravidelní účastníci šampionátu 2019 v triedach Moto3, Moto2 a MotoGP, pričom každému z nich je venovaná celá dvojstrana so štyrmi fotografiami. Okrem toho tu však má svoju stranu aj každý jazdec, ktorý sa počas roka zúčastnil pretekov MS s voľnou kartou. Kniha iste poteší zberateľov autogramov, ktorí tak v jednej publikácii budú mať všetkých pretekárov, od ktorých v paddocku môžu do knihy získať autogram.
Knihu môžete mať aj bez tejto súťaže, stačí si ju objednať cez formulár, ktorý nájdete v článku po kliknutí sem…

Keďže portál RoadRacing.sk sa venuje predovšetkým domácim pretekárskym podnikom a kniha je o MotoGP, otázka bude kombinovaná a pre znalcov motocyklového športu jednoduchá:

Ktorý slovenský pretekár získal v histórii klasických MS motocyklov (Grand Prix) body ako doteraz posledný?

1. František Srna
2. Peter Baláž
3. Pavol Dekánek

Odpovedať môžete cez nasledujúci formulár do stredy 22. januára 2020 do 23:00 h.
Zo správne odpovedajúcich vyžrebujeme majiteľa fotoknihy a jeho meno zverejníme v samostatnom článku. Následne budeme výhercu kontaktovať na jeho e-mailovej adrese.

Súťaž je ukončená.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *