Modelka Andrea Verešová poriadne pritvrdila: Jedna nahá fotka za druhou!

Zdieľať
Screenshot_2020 01 17 andrea veresova official andreaveresovaofficial aec instagram photos and videos1.jpg
Andrea Verešová na pláži. Foto: www.instagram.com

Československá kráska Andrea Verešová sa opäť chváli svojím telom. Na Instagrame vystavuje svoje krivky na obdiv a dávkuje polonahé fotky ako na bežiacom páse. Mnohí jej skladajú obdiv, no nájdu sa aj takí, ktorým jej odhaľovanie prekáža.

O Andrei je známe, že jej nahota nerobí problém.  Už v minulosti sa niekoľkokrát vyzliekla pred objektívom a ukázala v plnej kráse. Ako modelka fotí dlhé roky rôzne kampane a spolupráce. Zdá sa, že ani pribúdajúce roky jej nerobia problém. Verešová je stále vo forme a má sa čím pochváliť. Kým pred časom zverejňovala fotky najmä v spodnom prádle, alebo zahalená do plaviek, v posledných dňoch to opäť na sociálnych sieťach poriadne rozbehla.

Screenshot_2020 01 17 andrea veresova official andreaveresovaofficial aec instagram photos and videos2.jpg
Andrea Verešová zahalená do piesku. Foto: www.instagram.com

Úplne nahá, zahalená len do piesku, alebo do periny v hotelovej izbe. Tak takéto pikantné zábery dáva Andrea na svoj Instagram. K fotke pripojí nejakú myšlienku, alebo životné motto a ľudia pod príspevkom jej odovzdávajú rôzne komentáre. Väčšinou sú pozitívne, obdivujú krivky a sexi postavu. Nájdu sa však aj negatívne, ktoré vyčítajú Verešovej estetické vylepšenia, ale aj komentáre týkajúce sa jej statusu:  „Ste v prvom rade matka, a takéto fotografie by som už na vašom miestne na internete neuverejňovala,“ napísala istá Zuzana. Verešová má na vec iný názor a odpísala, že materstvom prácu modelky a fotenie aktov neukončila.

Screenshot_2020 01 17 andrea veresova official andreaveresovaofficial aec instagram photos and videos.jpg
Andrea Verešová pózuje v posteli. Foto: www.instagram.com

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom