Free songs
Home / Tipy & triky / Vyberáte náušnice? Vyberajte len to najlepšie!

Vyberáte náušnice? Vyberajte len to najlepšie!


Nekvalitné náušnice sú ako päsť na oko. Ak chcete skutočne dobré náušnice, v ktorých sa budete skvele cítiť a zažiarite, mali by ste si na ich výbere dať záležať. Ktoré aspekty náušníc by ste si pri kúpe mali všímať?

Veľa žien s nami možno nebude súhlasiť, no základným a hlavným pravidlom, ktorého by ste sa pri výbere náušníc mali držať, je výber náušníc od značkového výrobcu. Možno si vravíte, že značkové šperky sú predsa len zbytočne vyhodené peniaze, keď podobne pekné šperky viete zohnať aj za neporovnateľne menej peňazí. To je síce pravda, v tomto prípade je však dôležité dbať na slovíčko „podobné“. Lacné šperky sa totiž tým značkovým a skutočne kvalitným nikdy nevyrovnajú. Či už dizajnom, použitými materiálmi, kvalitou, alebo samotným pocitom na tele.

Šperk je jednoducho niečo, čo vyjadruje určitú hodnotu. Je jedno, či sú to náušnice, náramky, náhrdelníky alebo prstene. Šperky už odjakživa slúžili na prezentáciu určitého statusu, prípadne ako forma investície. Šperk má vo vás vyvolávať pocit, že vlastníte niečo vzácne, drahé a unikátne. Jedine vtedy plní šperk plnohodnotne svoju úlohu. Lacné šperky sú len atrapami, ktoré síce vizuálne robia nejaký ten dojem, v skutočnosti však nikdy neprinesú rovnako dobrý pocit ako pravé značkové šperky.

Vráťme sa však späť k náušniciam. Keď hovoríme o značkových náušniciach, na výber je hneď niekoľko možností. My odporúčame značku Tous. Tá pochádza zo Španielska a na výrobu šperkov sa špecializuje už od roku 1920. Jedná sa o prémiovú značku s bohatou históriou, ktorá je známa po celom svete. Náušnice Tous sú špecifické najmä zaujímavými kombináciami dizajnu, farieb a použitých materiálov, ktoré dosahujú tú najvyššiu možnú úroveň. Hovoríme tu o náušniciach, ktoré sú doslova umeleckým dielom. Napriek svojej prestíži však firma Tous ponúka svoje šperky za pomerne dostupné ceny, môžete si tak dopriať značkový kvalitný šperk bez toho, aby vás finančne zruinoval.

Ružové striebro, brilianty a iné exkluzívne materiály

Prvotriedne materiály, z ktorých sú náušnice Tous vyrobené, si zamilujete hneď na prvý pohľad. Je len na vás, ktoré náušnice z bohatej kolekcie si vás najviac získajú. Z najobľúbenejších základných materiálov, z ktorých sú náušnice vyrobené, spomenieme napríklad vzácne ružové a žlté striebro, biele zlato, ale aj klasické zlato a striebro v tej najčistejšej kvalite. Väčšina náušníc je naviac obohatená o ďalšie atraktívne prvky, ako napríklad polodrahokamy, drahokamy, brilianty, či perly.

V neposlednom rade, náušnice si vás získajú nielen svojimi materiálmi a farbami, ale aj samotným dizajnom. Vyberať si môžete z dlhých visiacich, kruhových, ale aj drobných jemných náušníc. Je len na vás, ktorý typ preferujete a ktorý sa najlepšie hodí k vašim črtám tváre. Tak neváhajte a spravte si s novými náušnicami Tous radosť aj vy!

Scroll To Top