Škoda Octavia

Je jasné, že práve Octavia bude mať veľký úspech na trhu. A naozaj dobre vyzerá aj naživo. Do Viedne automobilka priviezla kombi s manuálnou prevodovkou a liftback s malým joystickom automatu. Dobre dokonca vyzerá aj dvojramenný volant. A ak vás Octavia nezaujme, tak koncept Vision iV musí.

Škoda Octavia interiér Zdroj: jmr

Opel Insignia

Premiéra Insignie je v Belgicku predsa, ale autosalóny sú v rovnakom termíne, tak pojem Európska premiéra hrdo svieti aj na Insignii vo Viedni. Odlišuje sa brzdami a hlavne prednými svetlami s Pixel LED systémom. Má aj nové motory, základom budú trojvalce vlastnej konštrukcie.

Opel Insignia Zdroj: jmr

Mitsubishi Space Star

Japonská automobilka doviezla do Viedne aj novú verziu malého modelu Space Star.  Naďalej ostáva malým autom a prináša oborvskú zmenu najmä v prednej časti. Až príliš imituje ostatné modely automobilky. Ale stále nevyzerá neprístojne. Pritom Space Star nebol vždy malým hatchbackom, toto sa mu stalo až v roku 2012. Toto je už druhý facelift auta.

Mitsubishi Space Star Zdroj: jmr

Peugeot e-Legend

Takéto auto na cestách tak ľahko vidno nebude. Peugeot e-Legend je koncept so strhujúcim dizajnom a tiež s elektrickým pohonom všetkých kolies. Celkový výkon je až 340 kW (462 k) a krútiaci moment 800 Nm. To znamená stovku za menej ako 4 sekundy. Určite však zaujmú aj hybridné verzie, ktoré automobilka prezentuje tiež.

Peugeot e-Legend Zdroj: jmr

Renault Captur

Nový Renault Captur síce zvonka vyzerá, že sa príliš nezmenil, ale narástol, je krajší a to hlavné skrýva v interiéri. Má podobné línie ako v Cliu, pekné kvalitné materiály a veľké rozmery ako na zadných sedadlách, tak v batožinovom priestore.

Renault Captur Zdroj: jmr

Honda E

Elektrická Honda sa objaví aj v Bratislave na autosalóne. Na Slovensku stojí 34 990 eur, ale je na ňu možné využiť bonus, o ktorý bolo možné zažiadať. Po jeho odrátaní sa cena dostáva na 26 990 eur. V ponuke bude aj výkonnejšia verzia s 113 kW, ktorá bude drahšia o 3-tisíc eur.

Honda E Zdroj: jmr