Zuzana Belohorcová po rozbehnutí biznisu na Miami: Robí chyžnú vo vlastnej rezidencii, ktorú prenajíma

Zdieľať
Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová sa stará o to, aby sa hostia cítili u nich ako vo vatičke. Foto: Instagram Z.B. Foto: archív Z.B.

Nedôveruje miestnym upratovačkám. Zuzana Belohorcová rozbehla s manželom Vlastom Hájekom biznis a prenajímajú rezidenciu. Žiadnu pani na upratovanie si však nezabezpečili a všetko čo sa týka starostlivosti o čistotu a fungovanie, sa rozhodla robiť sama.

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová bola doteraz typickou mamičkou na materskej. Naplno sa venovala deťom, rodine a sebe. Už v minulosti sa vyjadrila, že je pre ňu najdôležitejšie a nehľadá si zamestnanie. Jej manžel Vlasta Hájek má úspešný biznis a tak majú priestor nato, aby Zuzana bola doma. Keď však rozbehli prenajímanie nehnuteľnosti v srdci South beach, Zuzana sa rozhodla udržiavať ju sama. Apartmánový dom jej podľa vlastných slov dá niekedy zabrať, ale je spokojná a má istotu, že sa pred hosťami nebude musieť hanbiť. „Prečo som sa tak rozhodla? Upratovačky tu na Miami, nie sú také zbehlé ako na Slovensku,“ podelila sa o svoj názor Belohorcová na svojom Instagrame.

30891731201940805pm__121.jpg
Apartmány sú plne zariadené, každý má kúpeľňu a kuchynku. Foto: scuderiaboys.com

Nehnuteľnosť si dvojica zadovážila už pred časom, no chvíľku trvalo, kým ju začali aj prenajímať. Rezidencia má 4 apartmány a celkovo v nej vedia ubytovať 15 ľudí. Okrem toho sa tu nachádza veľká terasa, časť na grilovanie, oddychovanie, vírivku. Starostlivosť o toto všetko nie je jednoduchá. Keď si zoberieme, že manželia sa chvália plnou obsadenosťou, Zuzana musí dať do poriadku rezidenciu po každej návšteve.

30891731201940857pm__77.jpg
Rezidencia pozostáva zo štyroch apartmánov. Foto: scuderiaboys.com

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom