ŠOK: Moderátorka Adela Vinczeová sa vracia do rádia. Bude mať šou so Sajfom!

Zdieľať
83304221_10156651166921776_4680891719821033472_n.jpg
Každý z nich si prešiel zmenou. Životnou aj profesnou. Bude im to spolu klapať ako kedysi? Foto: www.facebook.com

Moderátorská dvojka Adela a Sajfa sú späť! A to doslova. Po niekoľkých rokoch budú mať v rádiu opäť svoju šou. Podľa informácií na webe rádia, to bude pravidelná relácia v piatok večer.

V júni tohto roka si Fun rádio pripomína okrúhle výročie. Je už 30 rokov v éteri a tak sa to rozhodli osláviť.  Pripravili relácie, kde sa ľudia môžu opäť stretnúť s obľúbenými moderátormi. A tak sa vracia za mikrofón aj Adela Vinczeová. Spolu s Matejom „Sajfom“ Cifrom budú uvádzať špeciálnu reláciu Funradio 30 s Adelou a Sajfom. „Vy a my – spolu tento rok oslavujeme 30 rokov. To sú desiatky obľúbených moderátorov, stovky hitov, ktoré sme si všetci zamilovali a vy – najlepší poslucháči na svete. Zažite to najlepšie z Fun rádia za uplynulých 30 rokov každý piatok od 17-stej v špeciálnom narodeninovom programe: Funrádio 30 s Adelou a Sajfom,“ píše stanica na svojom webe. Aj FB stránka sa zmenila, pribudla spoločná fotografia a veľa pozitívnych komentárov. Ľudia sa na návrat týchto dvoch veľmi tešia.

Adela a Sajfa sa ako dvojica rozlúčili v rádiu v roku 2013. Veľa spolu moderovali akcie, ostali kamaráti, no každý si šiel profesne svojou cestom. Kým Sajfa sa vypracoval a dnes patrí medzi úspešných vlogerov a moderátorov, Adela si svoju pozíciu na trhu udržala. Dnes sa tak opäť stretnú dve moderátorské esá v jednej relácií, či to bude rovnako dobré ako kedysi a bude im to spolu klapať, sa necháme prekvapiť.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom