Free songs
Home / Tipy & triky / Potrebujete poslať balík zo Slovenska do Poľska? Využite služby 123 Kuriér!
Potrebujete poslať balík zo Slovenska do Poľska? Využite služby 123 Kuriér!

Potrebujete poslať balík zo Slovenska do Poľska? Využite služby 123 Kuriér!

Mali ste doteraz pocit, že poslať balík medzištátnou prepravou je pracné a zdĺhavé? Omyl, je to rýchle a jednoduché, ak viete, na aké kuriérske služby staviť.

Poslať balík do Poľska nebolo nikdy jednoduchšie. Čo musíte urobiť? Navštívte stránku 123kurier.sk a kliknite na záložku „Vypočítať dopravu“. Potom vám ostáva jediné – čo možno najpresnejšie charakterizovať vami posielanú zásielku do Poľska. Do povinných políčok objednávkového formulára zadáte presné rozmery ako šírka, výška, dĺžka a hmotnosť, predpokladanú hodnotu zásielky a jej obsah. Ak si želáte využiť dobierkovú službu, zaškrtnete túto možnosť, zadáte IBAN, na ktorý si prajete obdržať sumu za dobierku, pre ľahšiu identifikáciu si zvolíte aj variabilný symbol – ľubovoľných 5 číslic. Ak posielate balík do Poľska, hodnota dobierky musí byť uvedená v poľskej mene. Máte akúkoľvek pripomienku pre kuriéra? Napíšte ju do uvedenej kolonky.

Dbajte na správnosť údajov

Ak ste charakterizovali zásielku, dajte si záležať na správnom vypísaní adries a telefónnych kontaktov. Zadajte správne krajinu vyzdvihnutia a doručenia, po odoslaní zásielky do systému ju kuriér vyzdvihne hneď v nasledujúci pracovný deň. Cena za prepravu vám je automaticky vypočítaná z objemových a hmotnostných vlastností zásielky. V jej cene sú zahrnuté dva pokusy o doručenie. Kuriérovi nič neplatíte, prepravu balíka do Poľska uhrádzate po odoslaní objednávky cez platobnú bránu 24pay pomocou platby kartou alebo cez internetbanking. Tento krok robí objednanie kuriérskych služieb záväzné. Koľko bude doručenie balíka do Poľska trvať? Do krajiny doručenia, čiže do Poľska, sa dostane 48-72 hodín od vyzdvihnutia zásielky. Je dôležité, aby na vami zadanej doručovacej adrese bola fyzicky prítomná osoba, ktorá balík fyzicky prevezme a potvrdí prevzatie zásielky svojím podpisom. Využite bezkonkurenčné služby 123kurier.sk, ich rýchlosť a spoľahlivosť je samozrejmosťou, na ktorú sa môžete spoľahnúť.

 

Scroll To Top