Najkrajšie róby zo Zlatých glóbusov: Kto na odovzdávaní cien zažiaril?

Najkrajšie róby zo Zlatých glóbusov: Kto na odovzdávaní cien zažiaril?

Sezóna udeľovania cien za rok 2020 sa oficiálne začala a Zlatý glóbus určite nesklamal ani tento rok. Zlatý glóbus predstavuje filmové a televízne ocenenie, ktoré je každoročne udeľované Hollywoodskou asociáciou zahraničných novinárov na slávnostnej ceremónii, ktorá je akýmsi sviatkom pre novinárov. Okrem udelených cien však mnohých zaujímajú slávnostné róby, v ktorých zažiarili alebo nezažiarili filmové hviezdy. Noc odovzdávania Zlatých glóbusov je zároveň nocou spojenou s najväčšou prehliadkou slávnostných rób. Je to v podstate ako siedme nebo, v ktorom môžete objaviť množstvo rôznych štýlov, rukopis mnohých svetových návrhárov a inšpirovať sa. Poprípade len popozerať na svetové celebrity.

Najkrajšie róby z odovzdávania cien Zlatý glóbus

Na červenom koberci pred hotelom Beverly Hilton to doslova vrelo. V tomto roku účastníci odovzdávania cien stavili na haute couture, výrazné šperky a do detailov premyslené obleky. Cate Blanchett zažiarila v žltých šatách so sochárskymi rukávmi a krištáľovými detailmi na dekolte od Mary Katrantzou. Kerry Washington zase predviedla odvážny Altuzarra kúsok, ktorý bol dramatický a mierne škandalózny, ale nezabudnuteľný. Kombinácia čierne sukne a retiazky namiesto blúzky sa dá skutočne považovať za odvážnu kombináciu. A navyše v kombinácii s červeným rúžom na perách pôsobila Kerry veľmi žensky a sexy.

Scarlett Johansson priniesla na červený koberec drámu a pôvab. Zažiarila v objemných šatách so srdiečkovým výstrihom od Very Wang. Outfit doplnila o diamantový šperk a čo sa týka účesu, tak vsadila na drdol, ktorý jej náramne svedčal. Priyanka Chopra zvolila pôvabné šaty s odhalenými ramenami a vlečkou od Christiny Ottaviano, čo doladila trblietavými diamantmi – ako skutočná filmová diva.

Nesmieme zabúdať ani na najnovší trend nohavicového kostýmu, v ktorom sa predviedla Elsie Fisher a ďalší. Pozrite si nasledujúcu galériu, v ktorej nájdete to najlepšie z odovzdávania cien Zlatý glóbus. V galérii sa snúbi vznešenosť, elegantnosť, dramatickosť aj pôvab.

Pozri aj: 10 najlepších inšpirácií, ako nosiť kvetinový vzor v zime

- Galéria
1 z 19

Billy Poter

Zdroj: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 13.01.20 06:59

ĽŠ
karma
100.00

Galéria vznešenosti, elegancie, extravagancie, dramatickosti aj pôvabu.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 16.01.20 10:06

KK
karma
105.00

nádhera, najviac sa mi páčila Helen Mirren

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 19.01.20 12:25

KS
karma
133.00

Podľa mňa najviac zaujali dámy v červenej, ako je Helen Mirren alebo Nicole Kidman :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní